Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waginoplastyka

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy któraś z was miała waginoplastyka laserową? Chodzi mi jakie są objawy po takim zabiegu? Ja już zaczęłam się bac

Gość MarzenaJ
Nie ma się czego bać, spokojnie. Najważniejsze, żeby zabieg przeprowadzał fachowy lekarz, to wyjaśni ci wszystkie kwestie i rozwieje watpliwości. A skąd jesteś?Moja bratowa po 3 porodach zdecydowała się na taki zabieg w Estell wEnelmedzie i jest bardzo szczęśliwa. Miała też problem z nietrzymaniem moczu, teraz już wszyctko dochodzi do normy.

Gość begonia częstochowa
mega mnie bawi, że dziewczyny wstydzą się w ogole o tym rozmawiać. a cierpią na tym one same przecież również, bo seks z ukochaną osobą to mega ważna sprawa. i albo przestają całkiem albo robią to i czują się z tym źle. a pójść do profesjonalnego miejsca z wykwalifikowaną kadrą to przecież nie ma czego się wstydzić. ja mieszkam w częstochowie, w końcu się przełamałam i poszłam na konsultacje do kliniki efecta na pużaka. zostało mi wszystko wytłumaczone, że tak powiem jak krowie na miedzy, wszelkie obawy zostały rozwiane i decyzja zapadła. Od tamtej pory jestem 5 miesięcy po zabiegu i naprawdę sobie chwalę. Oczywiście wiąże się to z rekonwalescencją ale naprawdę nie jest to żadna tragedia - warto. Zwłaszcza, że nie tylko fizyczny aspekt się zmienia, a raczej satysfakcja najbardziej ;)

Gość Rebeka007
masz na myśli www.efecta.eu? ostanio mi o niej dawno nie widziana znajoma opowiadała, również w samych superlatywach. tak naprawdę potrzebuję innego zabiegu ale patrzę na czym to wszystko polega po sprawdzeniu ich oferty :P