Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Waginoplastyka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Dziewczyny czy kt贸ra艣 z was mia艂a waginoplastyka laserow膮? Chodzi mi jakie s膮 objawy po takim zabiegu? Ja ju偶 zacz臋艂am si臋 bac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MarzenaJ
Nie ma si臋 czego ba膰, spokojnie. Najwa偶niejsze, 偶eby zabieg przeprowadza艂 fachowy lekarz, to wyja艣ni ci wszystkie kwestie i rozwieje watpliwo艣ci. A sk膮d jeste艣?Moja bratowa po 3 porodach zdecydowa艂a si臋 na taki zabieg w Estell wEnelmedzie i jest bardzo szcz臋艣liwa. Mia艂a te偶 problem z nietrzymaniem moczu, teraz ju偶 wszyctko dochodzi do normy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 begonia cz臋stochowa
mega mnie bawi, 偶e dziewczyny wstydz膮 si臋 w ogole o tym rozmawia膰. a cierpi膮 na tym one same przecie偶 r贸wnie偶, bo seks z ukochan膮 osob膮 to mega wa偶na sprawa. i albo przestaj膮 ca艂kiem albo robi膮 to i czuj膮 si臋 z tym 藕le. a p贸j艣膰 do profesjonalnego miejsca z wykwalifikowan膮 kadr膮 to przecie偶 nie ma czego si臋 wstydzi膰. ja mieszkam w cz臋stochowie, w ko艅cu si臋 prze艂ama艂am i posz艂am na konsultacje do kliniki efecta na pu偶aka. zosta艂o mi wszystko wyt艂umaczone, 偶e tak powiem jak krowie na miedzy, wszelkie obawy zosta艂y rozwiane i decyzja zapad艂a. Od tamtej pory jestem 5 miesi臋cy po zabiegu i naprawd臋 sobie chwal臋. Oczywi艣cie wi膮偶e si臋 to z rekonwalescencj膮 ale naprawd臋 nie jest to 偶adna tragedia - warto. Zw艂aszcza, 偶e nie tylko fizyczny aspekt si臋 zmienia, a raczej satysfakcja najbardziej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rebeka007
masz na my艣li www.efecta.eu? ostanio mi o niej dawno nie widziana znajoma opowiada艂a, r贸wnie偶 w samych superlatywach. tak naprawd臋 potrzebuj臋 innego zabiegu ale patrz臋 na czym to wszystko polega po sprawdzeniu ich oferty :P

Udost臋pnij ten post