Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orgazm srorgazm

Brak orgazmu i przyjemnosci

Polecane posty

Gość orgazm srorgazm

Niedawno rozpoczęłam współżycie ze starszym mężczyzną (47), ja mam 21. Jesteśmy razem 4 miesiące, jest to też mój pierwszy związek. Moje wcześniejsze doświadczenia seksualne opierały się tylko na seksie oralnym i bardzo bolesny rozdziewiczeniu. Byly to niestety kontakty przypadkowe, co mocno odbiło się na mojej psychice, dlatego bardzo ważny jest dla mnie fakt, że w końcu jestem w związku, choć... Jak tytuł sugeruje seks nie sprawia mi żadnej przyjemności, orgazm umiem osiągnąć tylko podczas masturbacji, bo potrzebuję w takim momencie być sama. Bywa, że podczas stosunku nic nie czuję. Próbowałam masować łechtaczkę w trakcie, ale to nic nie daje. Zdarza się też, że seks bywa dla mnie bolesny, zwłaszcza w momencie, gdy on we mnie wchodzi. Czy to może być wina prezerwatywy? Nie godzę się jednak na seks bez niej, bo panicznie boję się chorób i choć jest on dla mnie stałym partnerem seksualnym, to zawsze przed i podczas seksu odczuwam niepokój.

Gość gość
Kup lubrykant, seks nie może boleć!! Na abcerotyki.com.pl znajdziesz sporo takich rzeczy. Z kodem ABCMI będziesz mieć rabat. :) No i kombinuj, bo to nie jest tak, że nie możesz mieć orgazmu z partnerem, musisz po prostu nauczyć się go osiągać.