Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja prZyszla teściowa i szwagierka rujnują mój związek

Polecane posty

Gość gość
Ty jestes wsiura i sie tak na takie jak ty mowi , nastepna nielubiana synowa buhaha

Gość ityle w temacie
_____" Otóż to jest nasze największe szczęście i chcieliśmy i pragnęliśmy te dziecko z całych sił wiec nie mówcie mi o antykoncepcji nie jestem nAstolatką tylko dorosłą kobietą po 30" No jeśli to jest takie WASZE szczęście to dlaczego tylko Ty o to walczysz? A gdzzie twój facet ma mózg że naraża cię w ciąży na stres? Dlaczego nie stworzy wam miejsca do życia gdzieś indziej, co to w ogoóle za argument, ze nie chce kłócić się z rodziną? bo co? mogą wszystko i nic im nie powie? pozwoli Cie obrażać. oj wiem coś o tym, siostry faceta to często gorsze gooowno niż teściowe. wdepłaś kochana w syf.

Gość gość
wczoraj Dorosłośc nie oznacza mądrości,ty na pewno należysz do takich które mają duże braki. Kto normalny pragnie dziecka i wpycha się do domu "rzekomo przepisanego na syna" pierdu,pierdu a w nim jeszcze dużo osób i jedna kuchnia i łazienka. Mówisz że potrzebujesz spokoju boś ciężarna? to może kup kilka kartonów po bananach i każ się wszystkim wyprowadzić pod most bo ty teraz tu najważniejsza kwoka na jajku. Jestem młodą mężatka,mam wiele,bardzo dużo koleżanek właśnie w w twoim wieku ale nie znam drugiego takiego przypadku.Sama nic nie masz a żadasz by mieć spokój,by wszyscy się usunęli i siedzieć na cudzym.Nie masz matki? wyskoczyłaś sroce z pod ogona,jeśli nawet nie masz oparcia na swojej rodzinie to się zabezpiecza bezmózgowcu.Co chcesz stworzyć własnemu dziecku?koszmar.

Gość gość
Jezeli chcesz wiedzieć pochodzę z dobrej rodziny , moi rodzice maja piękny dom , ale to ja zdecydowałam zeby zamieszkać z narzeczonym dla dobra dziecka . Jezeli zechce mam dobre warunki i mam gdzie iść tylko , ze ja chciałam stworzyć rodzine

Gość gośćasafsdsv
Żartujesz, prawda? Jesli możecie mieszkać u Twoich rodziców to w czym problem? twoj kochający partner nie chce tego zrobić? tak cie właśnie kocha, ze nawet się poświęcić nie umie ani spełnić jakichkolwiek próśb.

Gość gość
Bajeczki możesz opowiadać takim mądrym jak ty. Piękny duży dom:):):) a koniec twój taki że gnieżdzisz się w jednej dziurze,ha ha,powiedz że żartujesz bo cię posądzę że jesteś stuknięta. Rodzinę swoją można założyć tylko u tesciowej,u własnych rodziców się nie uda????