Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię Ukraińców :) A wy ?

Polecane posty

Gość gość
Jakim trzeba byc prostakiem by do kobiety powiedziec takie rzeczy jak twoj kumpel z pracy?

Gość gość
Ukrainki to bystre dziewczyny sa , widziałam jak jedna kiedyś próbował oblapiac jakiś koleś na dyskotece to jej koleżanka wkroczyła do akcji i zaczęła mu bluzgac od chojow s*******now i ze obije mu mordę jak jeszcze raz dotknie jej koleżankę , żywiołowe babeczki :D w kasze sobie nie dadzą dmuchać byle palantowi co ma się za Boga

Gość gość
Sa takie bo ich przodkowie kiedys wsadzali polakow w pal o***tami.

Gość gość
Ludzie muszą zrozumieć ze ludzie wszędzie są tacy sami bez względu na narodowość , ludzie gadają bzdury o arabach a ile w Polsce jest morderców ? Ile narodowców katujacych na śmierć ? Ile jest facetów którzy nie raz pobili kobietę do nieprzytomności i to byli Polacy a nie Arabowie

Gość gość
Ja apeluje szanujmy się podajmy sobie rękę na zgodę a wszyscy będziemy mieli mniej nerwów i bólu

Gość gość
W moim miescie mnostwo Ukraincow jest obecnie. Jedni spoko , inni zal mowic. Niby niemozna oceniac ich jefnakowo jednakze juz niektorzy pokazali co potrafia. Z jednego zakladu pracy zwolnili 15 ukraincow po kilku dniach pracy bo z szafek pokradli rzeczy pracownikow. Coz jwsli se kradnie telefon z gps to wiadomo ze nakryja kto to zrobi. Kolejna trojke wywaliki z pl bo po sklepach chodzili i masowo kradli zwlaszcza papierosy i wodke. Na policje trafil monitoring z 5 sklepow na ta szanowna trojke. Reszta ktora kojarze raczej spokojna. Grzecznie pracuja po kilkanascie godzin, wracaja do domu , robia zakupy i zyja jakos. No od czasu do czasu mega balange robia a wtedy wesolo i glosno ze tak okresle. Calonocne picie polaczone z grillem. Juz i takie widoki z sasiadami widzielismy.

Gość gość
No wiadomo że jakieś " elementy" też przyjadą , normalni ludzie to tak 70 % plus 30 % typowego bydła

Gość gość
Ukraińcy sa uderzajaco podobni do Polaków , np niemke potrafię odróżnić od Polki , rosjanke potrafię odróżnić od polki Ale ukrainki od polki nie umiem odróżnić , Niemki maja długie nogi , duże zeby male głowy owalne buzie i niebieskie oczy , wąska miednica ,duże piersi a rosjanki grube usta lekko skośne oczy kwadratowa twarz , małe piersi szerokie biodra ,,,,, ukrainki rozpoznawalem tylko po mowie bo wygląd miały podobny do Polek

Gość gość
11:26 To raczej normalne ale na ogół Ukrainki o wiele bardziej szanują facetów niż Polki .

Gość gość
Czy ja wiem , u mnie w pracy ukrainki odzywają się do Polaków tak samo jak Polki , wogole nie widzę większej różnicy w zachowaniu , tacy sami ludzie jak my , to Polacy sobie tworzą stereotypy

Gość gość
Większość jest niewdzięczna , chleją w umur i nas nie szanują . Nie wszyscy oczywiście, znam Ukraińca który się zgadza z tym ,iż jego rodacy psują opinie ale ten chłop z którego to akurat porządny jest i obraca się wokół przyzwoitych ludzi .

Gość gość
Tak samo jak ludzie rozpuszcaja płoty ze ukrainki chodzą ubrane jak prostytutki a u mnie na uczelni chodzą ubrane tak samo jak Polki , jeansy adidasy i koszulki , wcale nie widzę tego d****arskiego stylu

Gość gość
Ludzie zamiast oceniać sytuację na trzeźwo wymyślają jakieś farmazony z palca wyssane , to się nazywa generalizacja " ukrainki szanują mężczyzn dużo bardziej niż Polki " nie sadze jak miałem praktyki w technikum handlowym na magazynie to ukrainka nas wyzywala od smierdzacych polaczkow a przecież jestem facetem, gdzie ten szacunek ? ;) znam też inna ukrainke i jest bardzo miła , znam wredne Polki i znam mile Polki , charakter to cecha wrodzona a nie narodowa , ciekawe kiedy Polacy się nauczą żeby oceniać po charakterze jednostki a nie przez narodowość

Gość gość
A co to wogole znaczy " szacunek do mężczyzn " ja uważam się nie ważne czy jesteś kobietą mężczyzna , ukraincem Polakiem czy arabem , na szacunek trzeba sobie zapracować a nie wymagać szacunku bo ja to jestem Polak a Ty to Ukrainiec albo wymagać szacunku "bo tak "

Gość gość
O ile Ukraińcy sa uczciwi i nie robią nikomu krzywdy mogą tu się zwalac, nie maja prawa czuć się lepsi od Polaków ale nie powinni czuć się od nas gorsi bo też sa ludźmi , też maja prawo do zmiany życia na lepsze

Gość gość
I to nie jest tak ze Ukraińcy w stounku do siebie są bezkrytyczni , Ukraińcy o ukraincach za granicą, piszą to samo co Polacy o Polakach za granicą , że robią wioche smród i wstyd

Gość gość
Mam gdzieś narodowość , każdy człowiek jest inny , spotkałem wielu muzułmanów od których Polacy mogą się uczyć empatii i kultury

Gość gość
Tak samo jak Polacy gadają głupoty o rosjanach a ja w niemczech poznałam 3 :) bałam się ze zbiry i nie wiadomo co , a okazali się bardzo mili :) można z nimi było pogadać i sie pośmiać :D nawet chcieli żebym była ich dziewczyna xd myślę ze Ukraińcy i ukrainki też sa bardzo fajni tylko im trzeba dac szanse :)

Gość gość
Jeśli chodzi o samych ludzi to cóż . Mam nieprzyjemne doświadczenia z Ukrainką która mnie zdradziła ale wiadomo , każdy jest inny lecz napewno można się z ich strony się wszystkiego spodziewać ( w tym dzikich zachowań) . Do nich samych nic nie mam , bo wiadomo ... każdy chce dorobić i myśli o lepszym życiu a z niektórymi nawet fajnie mnie gadalo nie raz jak okazję miałem

Gość gość
I mi Rosjanin powiedział, że Rosjanie za Polakami nie przepadają, bo robią podjazdy do Rosjan i szukają zaczepki Polacy i mówili że ta wrogość wychodzi głównie od Polaków , Rosjanie nic osobiście do Polaków nie maja bo znam aż 4 pary w niemczech Rosjanin plus polka

Gość gość
Jak byłam pierwszych parę miesięcy w niemczech to właśnie Rosjanie byli dla mnie tacy zimni i trochę wredni bo myśleli ze jak jestem polka to ich nie lubię , ale jak widzieli że wcale nie palam do nich nienawiścią to się zmieniali i byli bardzo mili :)

Gość gość
Ukraińcy sa bardzo przystojni z resztą Rosjanie też

Gość gość
Ja tam wolę Ukrainki bo ładne z nich dziewczynki :)

Gość gość
Ukrainki sa prawie takie same jak Polki , ale Ukraińcy sa dużo przystojniejsi od Polaków , szczególnie Ci młodzi , normalnie ukrainscy faceci sa śliczni jak kobiety

Gość gość
Mnie też się bardzo podobają Ukraińcy , widziałam kilku we Wrocławiu i to bujda ze sa brzydcy , w życiu takich przystojnych Polaków nie widziałam :)

Gość gość
Właśnie dużo ukrainek gra w gry online , sam widziałem sporo , myślałem że to bardziej zajęcie dla facetów ale ok , fajnie się grało że

Gość gość
Ukraincy sa bardzo przystojni , np daniel joy z ukrainskiego zespolu quest pistols

Gość gość
Polacy też są przystojni .

Gość gość
Ukraińcy przede wszystkim nie są takimi lalusiami jak Polacy . Nie mają pedalsmiego ubioru oraz grzywki . A w Polsce na mieście to Masakra .. co drugi człowiek zniewieściały jak cholera jest ale na szczęście to dopiero początek . Największa porażka są Niemcy gdzie byla fala gwałtów w Kolonii i żaden "facet" nie obronił swej kobiety tylko pewnie się przyglądał . W końcu przecież te wszystkie kobiety same tam nie były , nie? To tyle a Ukraińcy wiadomo ... więcej męskości mają , często się z nimi zadaje bo właśnie ta oryginalność jest najlepsza w towarzystwie . A Ukrainki też , im się podobają prawdziwi mężczyźni . Jedna Ukrainka znajoma z obrzydzeniem patrzy się na naszych lalusi i mówi że u nich tego zła nie ma . To tyle :)