Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię Ukraińców :) A wy ?

Polecane posty

Gość gość
Ukraińcy sa bardzo nacjonalistyczne niestety , mi jeden powiedział ze nienawidzi Polaków , bo uważają ze sa kimś a tak naprawdę sa s****wem , aż mnie wrylo , poznał paru Polaków i od razu nienawidzi nas wszystkich ? Boże uchowaj

Gość gość
Ukraińcy ogólnie sa dość wrogo nastawieni niestety do Polaków ale nie u nas a za granicami naszego kraju , znam ludzi którzy pracowali w Norwegii i Holandii z ukraincami i mają z nimi źle doświadczenia , nie będąc w Polsce a na neutralnym gruncie już tacy mili dla Polaków nie sa , wręcz okazauja wrogość

Gość gość
We wrocku 20 letnie ukrainki, ladne, daja za 80-100 zl. Sam korzystalem. Ale i za darmo mozesz miec pelno, wystarczy pospacerowac po miescie, jest ich multum. Ja skrecilem jedna w okolicach parku poludniowego. W weekend sporo ich sie tam kreci. Taka 7/10 i b latwa. Polke to bym musial na kolanach blagac zeby mi czesc odpowiedziala

Gość gość
Mysle ze to prawda ze ukraincy moga byc poza granicami nieprzyjemni. Widzialem ich tu sporo jak chodnik kladli przy nowowyremontowanej ulicy we wrocku. Widac ze robia dla kasy ale spode lba spogladaja na polakow , widac ta nienawisc. Obserwuja polakow, pozniej ich obgaduja. Ogolnie widac u nich takie w****ienie ze musza u jakichs polaczkow robic. To widac po gebie, to widac po zachowaniu. U szwaba by taki jeden z drugim w skowronkach podkakiwal na jednej stopce, tutaj robi bo musi. Podejrzewam ze wiekszosc z nich s*******i niedougo dalej na zachod.

Gość gość
Najlepiej to udawać obcokrajowca za granicą i spytać uktainca co myśli o Polakach , włosy dęba stają co potrafią powiedzieć

Gość gość
Ja to sie od dawna zastanawiam kto nam w swiecie taka reklame robi ze nawet ukraincy maja nas za gowno, zobaczcie do takich szwabow wszyscy sie liza, farfocle im z d**y wyjadaja ze smakiem. A polaczkow nawet ukry i rumuni maja generalnie za gowno na swoim poziomie. Przy czym warto zauwazyc ze jestes,y od nich minimum 4 razy bogatsi

Gość gość
Generalnie to Rosjanie lubią nas bardziej od Ukraińców , potwierdzone info

Gość gość
Właśnie też wiele razy dane mi było słyszeć ze Ukraińcy cały czas podkreślają że jesteśmy tacy sami jak oni albo gorsi , jak ktoś mówi Ukraincowi ze polska to zachód to się zaraz obruszaja ze wcale nie i ze polska jest tylko ciut lepsza od Ukrainy , czytałam 3 wywiady z ukraincami i kazdy podkreślał że Polska to nie jest kraj ich marzeń i są tu z łaski , troche smutne to bo polska wiele dla nich zrobiła , gdzie kraje zachodnie miały ich totalnie gdzieś , cały czas podkreślają że Polacy nie mają prawa im podskakiwac bo sami są pomywaczami zachodu , kiedyś lubiłam Ukraińców bo myślałam że bratni naród ale oni chyba nas za braci nie maja

Gość gość
Generalnie caly swiat ma polakow za gowno. Moze tylko,jakies moldawie , tybety nie bo oni sa przyjaznie do wszystkich nastawieni . Slyszalem ze chinole tez lubia polakow, moze dlatego ze mamy podobna przeszlosc polityczna. Ale to jest efekt tego waszego wlazenia w d**e calemu zachodowi, jezdzenia tam za robota za 2 euro. Jak jakies murzyny. Nie macie zadnej godnosci

Gość gość
Jechalam w niedziele w wawie autobusem. Na prystanku na dworcu zachodnim wpadla cala zgraja ukraincow, i faceci i babki. Malo kulturalna grupa. Zachowywali sie jak bydlo dwlikatnie ujmujac , oczywiscie nie obrazajac bydla. Grupa kolo 10 osob, wrzask, krzyki, glosne rozmowy, amory , jedzenie jakis kanapek z kielbacha. Zero oglady ale kto odezwie sie jak to duza grupa? Grundze wrzasku narobili i calym tlumem wcentrum wysiedli. Nie generalizuje ze kazdy ukrainiec taki sam ale jak sie spotka takich to czlowiek zaczyna szufladkowac nieco wszystkich a wiadomo ze nie kazdy taki sam

Gość gość
Też mnie to dziwi ze nawet Ukraińcy mają Polaków za śmieci

Gość gość
Bo tak samo sie zachowujecie jak jedziecie do tych wszystkich londkow, berlinow i innego dziadostwa. Ostatnio czytalem w brytyjskiej gazecie jak polak wkradal sie po rynnie do mieszkan brytyjczykow i wyzeral im zarcie z lodowek. W jednymz mieszkan znalazl alkohol upil sie i zasnal. Kurwa przeciez to jak jakies malpy, robicie wstyd za granica. Zobaczcie ile obszcaczynch obsranych polakow lazi po brytyjskich parkach. Ja bym ta holote deportowal ale nie spowrotem do polski tylko gdzies na sybir

Gość gość
W każdym kraju jest cholota , ale im kraj bogatszy tym patologii i choloty mniej , z drugiej strony wspomnij ze, ze polacy najrzadziej biorą socjal , to mówi samo za siebie

Gość gość
Nikt Polaków nie lubi bo zawsze sraja do własnego gniazda , czemu Rosjanie Litwini Ukraińcy niemcy Szwedzi , zawsze żyją ze sobą w kupie , zawsze bronią jeden drugiego a Polak to tak " swojemu dosram obcego obronie , żeby dac w kość innemu Polakowi " , inne narody poprostu widzą to ze Polak Polaka nie szanuje więc sobie pozwalają na to samo

Gość gość
Gdyby czasem Polak stanął w obronie innego Polaka to by nabrali szacunku , ale widzą że jesteśmy rozbici od środka bo jeden w obronie drugiego nie stanie , dla tego własne nami pomiataja

Gość gość
Najgorsze sa polki za granica. Na polaka patrzy z pogarda ale mukambie z zambii pale obrobi

Gość gość
Pierdzielisz , ja moja żonę poznałem w pracy w Irlandii i o dziwo jest polka , ja z Sosnowca ona ze wsi

Gość gość
Ja nie wiem kto wymyśla te bzdury ze Polki lecą na czarnych , większość Polek za granicą jakie znam ma białych facetów a nie żadne " makumby"

Gość gość
Polacy powinni się trzymać z Czechami i slowakami bo są nam najbliżsi kulturowo i genetycznie , Ukraińcy sa bliscy genetycznie bialorusinom i Rosjanom , trwa wojna w donbasie a mimo tego i tak jakiś ukraiński raper nagrał piosenkę ze Ukraińcy Rosjanie i Białorusini to bracia , o Polakach nie wspomniał bo niby czemu ? Oni nie maja z nami więzi , nawet gdyby Rosja zabrała pół Ukrainy to i tak będą się bardziej lubić z Rosjanami niż z nami , dla tego śmieszy mnie gadanie o " rosyjskich trollach"

Gość gość
Lubię Ukraińców i szanuje ale uważam że mówienie ze polska i Ukraina to bliskie kulturowo kraje to spore nadużycie , rosja Ukraina i Białorus to było Bizancjum a polska nie

Gość gość
A ja lubię Ukraińców i zapraszam :) nigdy nie byłam przeciwna normalnym ludziom :) Rosjan lubię jeszcze bardziej

Gość gość
Też ich lubię :) mam koleżanki z Ukrainy i są ok , jestem tolerancyjna dziewczyna , narodowość to tylko narodowość

Gość gość
Też lubię Ukraińców :)

Gość gość
18:13 i 18:15 w jakim wy świecie żyjecie? Ukraińcy przystojniejsi od Polaków ? To już nietkóre Ukrainki ci powiedzą ,że Polaków wolą ,gdyż typowy Ukrainiec jest niski ,pije i pali jak smok przez co potem krócej żyje . Raz jak pijane stado Ukraińców w Warszawie podrywało kobiety , to wielki bulwers był że żadna nawet spojrzeć na nich nie chcą .

Gość gość
10:05 P********z jak potłuczony

Gość gość
Co Ty pierniczysz , widziałam Ukraińców przystojni sa niektórzy , a Rosjanie to już wogole bajka

Gość gość
Niektórzy

Gość gość
Rosjanie wiadomo ... twarde chłopy i mają jaja nie to co te ciecie z Polski i zachodu ubrane jak lalusie

Gość gość
Ukraińcy nie są niscy pracowałam z nimi na magazynie i starsi są niscy ale mlodziaki maja po 180 a niektórzy 190

Gość gość
To chyba wyjątki jakieś