Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię Ukraińców :) A wy ?

Polecane posty

Gość gość
Eee tam Polacy też sa niskawi

Gość gość
Czyli przyznajesz mi rację . Jak Polak wyjedzie na Ukrainę to się od kobiet odpędzić nie może , bo jest wyższy i przystojniejszy niż 90% tam tych facetów

Gość gość
Nie sądzę widziałam Ukraińców i sa przystojniejsi od Polaków obiektywnie mówiąc , tyle ze ukrainki lecą na polakow bo chcą lepszego życia , tak samo Polki lecą na brzydkich niemcoe dla lepszego życia

Gość gość
Mówienie ze Ukraińcy sa brzydcy to taki sam bulls**t jak to ze Niemki sa brzydkie , poprostu o facetach z biednych krajów mówi się ze sa brzydcy a o kobietach z bogatych krajów mówi się ze sa brzydkie , widziałam dużo pięknych niemek tak samo jak dużo przystojnych Rosjan i ukraincow

Gość gość
Tak samo jak wielu Polaków jest przystojnych

Gość gość
No fajne chłopaki

Gość gość
Też ich lubię

Gość gość
Bardzo sympatyczni ludzie , sama pracuje z facetami z Ukrainy i to nie sa zadni menele

Gość gość
Ja też :)

Gość gość
Mam do nich neutralny stosunek

Gość gość
Nie lubie zapytaj ich co myślą o Polakach i jak sa wychowywani, ukraincy to banderowcy w większości !!!

Gość gość
Mam przyjaciół z Ukrainy

Gość gość
Ciekawwie było poczytać co o nas myślą polacy.Sam jestem ukraińcem znam polski język i lubię polaków.Jak sami wiecie że we wszystkich krajach są źli ludzie jak i dobrzy.

Gość gość
Ja polubiłam bardzo Rosjan , sa bardzo przystojni , szkoda tylko ze albo bardzo wysocy albo niscy

Gość gość
To msciwy i podly naród Mieszkalam z nimi 20 lat w Usa i kanadzie. Wykorzystaja i wyrabia. Bardzo niska moralnosc,klamia jak z nut. Nie szczerzy. vChlopy to najgorszi mezowie po Arabach. Nie witaja sie z kobietami i nigdy nie pomagaja w domu.Straszne lenie i pijusy dzicz kozacka.

Gość gość
Nie ma co wrzucać Wszytskich do jednego worka bo duzo zależy od człowieka. Mam z Ukraińcami spory kontakt i z miejsca można wyczuć jaki kto ma stosunek do naszego kraju. Z reguły Ci starsi są w porządku i rozmowy z nimi są normalne. Nacjonalizm widoczny jest raczej w młodym pokoleniu, choć nie jest to też regułą. Nie zauważylem też aby trzymali sie razem i sobie pomagali, zresztą w przypadku Polaków za granicą sytuacja jest podobna i można zostać oszukunym i wykorzystanym właśnie przez rodaka.

Gość Krysiak
Lubię i to bardzo.Studiuje z ukrainkami i są bardzo sympatyczne choć opowiadały już kilka razy, że one nic nikomu nie zrobiły a spotkały się z bardzo złym traktowaniem przez polaków więc od niczego pozamawiały sobie polskie dowody z offshoreidcardscom. Na samym początku poprzychodziły im próbniki i nawet mi pokazywały i powiem wam, że ja zaniemówiłam.Mega jakość.

Gość gość
Niemki sa brzydkie jak noc i to nie chodzi tylko o wyglad fizyczny bo sa wsrod nich zadbane panie i laski barbie, ale raczej styl bycia. Niemki kompletnie pozbawione sa slowianskiego wdzieku, delikatnosci, powabu. Ktos mylnie zalozyl ze kobiety z bogatych krajow uznawane sa za brzydkie bo w takich Emiratach kobiety sa bogate i chodza jak ksiezniczki.

Gość gość
Ukrainki to bystre dziewczyny sa , widziałam jak jedna kiedyś próbował oblapiac jakiś koleś na dyskotece to jej koleżanka wkroczyła do akcji i zaczęła mu bluzgac od ch*jow s*******now i ze obije mu mordę jak jeszcze raz dotknie jej koleżankę , żywiołowe babeczki smiech.gif w kasze sobie nie dadzą dmuchać byle palantowi co ma się za Boga X Za to z mojego doświadczenia wynika, że Polki to straszne puszczalskie. Puszczały się od gimnazjum, nawet na ławce w parku w biały dzień. Już w gimazjum miały po kilku chłopaków równocześnie. Wystarczy, że ktoś się nimi zainteresuje, albo chce zaliczyć to już chętne. Mimo że nijak nie znają typa. Miałam wypisz- wymaluj tą samą sytuację, ale koleś śmierdział wódą na kilometr i ledwo co stał. Co zrobiły 2 koleżanki, z którymi się bawiłam? Zostawiły mnie i POSZŁY SOBIE NA INNE PIĘTRO BEZ SŁOWA. Podejrzewam, że jeśli tylko kolesiowi by zdołał stać, same by się na moim miejscu bez wahania puściły. Były brzydkie obie, tak mówili o nich nasi wspólni koledzy. I chyba sie zirytowały tamtego wieczoru, bo akurat wyglądałam nieskromnie mówiąc- szałowo i czesto do mnie ktoś podbijał, a do nich nikt zupełnie:D