Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet potraktowal mnie jak smiecia.

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam za granica. Flirtowal ze mna przez dlugi czas facet nieco starszy ode mnie.Anglik.Ja 29 on 43.Po jakims czasie zmienilam prace,przenioslam sie 300 km dalej.Zawsze chcial,zebym przyjechala,nigdy sam nie jechal,ani nie zaproponowal,ze oplaci bilet.Oczywiscie pojechalam 2x ale potem nie widzac zaangazowania olalam.Po jakims czasie poznal kobiete,tez Polke i w swoim wieku.Ladna babka,ma juz dorosle dzieci,nic do niej nie mam.Dalam sobie wiec spokoj i juz nie reagowalam na jego zaczepki,zdawkowa odpowiedz.u mnie ok i musze leciec. Ta pania zabieral na egzotyczne wakacje,oplacal bilety(ona tez mieszkala dalej),chwalil sie nia na fb.No i fajnie.Wczoraj napisal do mnie i powoedzial,ze leca razem do PL poznac jej rodzicow.Powiedzialam,ze fajnie i nie wiem po co do mnie napisal.On,ze moglibysmy sie spotkac u niego, moze jakies wino,film a potem wiecej. Powiedzialam mu,ze ma kobiete i zwiazek w ktory inswestuje,planuje slub i chce poznac jej rodzicowa mnie chce sprowadzic do roli darmowej prostytutki? On powiedzial "Nie zrozum mnie zle,bo to nie twoja wina,ale ja nie chce wiazac sie z kims z patologicznej rodziny".Poczulam sie jak szmata.Pracuje,mam niezly zawod,sama na siebie zarabiam i wyrwalam sie z gowna, a tu takie cos. Zapytal mnie dlaczego odpuscilam po 2 seksie,kiedy bylo fajnie.Chcialam mu dowalic i powiedziam "Wiesz,ja po prostu szukam faceta do lozka w granicach 20-30 ,a nie 50 z przerostem gruczolu".Facet powiedzial,ze nadawalam sie do jednego i mnie zablokowal.

Gość gość
Ty sie sama potraktowałaś jak śmieć sorry włazić staruchowi do łózka :-S

Gość gość
Nie przejmuj sie jakims bucem.Dobrze mu powiedzialas na koniec.On ciebie nie szanowal.

Gość gość
Brak mi slow,ze jeszcze po tym jak mnie ponizyl,zaczal o seksie. Ja dalam sobie z nim spokoj ,bo wiedzialam,ze cos nie gra,ale takich slow sie nie spodziewalam.

Gość gość
ciesz sie, ze nie masz juz z nim nic wspolnego. Nie jestes smieciem i nie uwazam, zebys sie tak zachowala. Masz prawo spac z kim chcesz i kiedy chcesz, nie zyjemy w sredniowieczu, zeby czekac z tym do slubu :-P Pozdrawiam i zycze ci, zebys spotkala fajnego faceta, ktory doceni sie za to kim i jaka jestes teraz , a nie za to co bylo 20 lat temu i na co nie mialas wplywu

Gość gość
jak chcesz odwetu to wyslij Sreenshota waszej rozmowy do tej jego niuni z porzadnego domu :-D

Gość Natla 01
Genialna odpowiedź ... :) Pewnym rzeczom z przeszłości nie jesteśmy winni. Jeśli teraz dobrze sobie radzisz i wyszłaś jak to mówisz z g****a to głowa do góry i nie daj sobie wmówić , że jesteś tylko zapchajdziurą jak to mówią. Pamiętaj, że każdy z nas ma prawo do wzajemnego szacunku. I tak też siebie traktuj. Brawo dziewczyno !! Buziaki

Gość gość
Fuj. Rzyg na takiego star****.

Gość gość
A nie zauwazylas,ze facet jest emocjonalnym sadysta? Wyglada na to,ze zna Twoja sytuacje rodzinna i kompleksy na tym tle wiec logiczne,ze mowienie o rodzicach dziewczymy i odwiedzinach zabola podwojnie.Zevbys nie mia watpliwosci,wprost Ci na tym tle dogadal.A panienka i jak w jego wieku ma dorosle dzieci,to tez raczej uniwersyteow nie konczyla,abi zawrotnej kariery,tym bardziej,ze zarabia na chleb za granica.

Gość gość
Dlaczego nie wyslesz screenow do jego dziuni?

Gość gość
po co mówisz takie rzeczy o sobie nowopoznanym facetom, ze jestes z patologicznej rodziny ? jak ludzie wiedza , ze jestes z patologicznej rodziny to traktuja cie jak śmiecia to obcokrajowiec i tak by tego nie sprawdził napisał to złośliwie, ale gdybys trzymała buzie na kłódkę to by gowno wiedział

Gość gość
Dobrze powiedziałaś je/ba/ńc/ow/i. Widać, że frajera zabolało. Brawo

Gość gość
Przede wszystkim nie mowi sie takich rzeczy byle kootasowi :D Masz nauczke.

Gość gość
Znalismy sie rok,zanim powiedzialam,ale bardziej jak kumple.Jakiew flirty i tyle.Potem wyprowadzka i 2 randki. Tyle

Gość gość
Ale macie dziewczyny racje.Mam nauczke. Ta pani nie ma fb,ale wyslalam screeny do jej 24 letniego syna .Co z tym zrobi...nie wiem.Moze i sie osmieszylam,ale niby dlaczego mam puscic upokorzenie plazem?Nie czepialam sie go,nie pisalam....sam zaczal.

Gość gość
Należało się dziadowi, traktuj ludzi tak jak oni traktują Ciebie.

Gość gość
Nie rozumie jednego... mianowiecie dlaczego to Ty jezdzilas do niego a nie na odwrot? Dla mnie to jest nie do pojęcia , ze teraz dziewczyny jezdza do chlopakow zamiast na odwrot. Siedzi taki na jajach a taka idiotka jeździ do niego kawal drogi... To jak ma taki facet ja szanować się pytam , jak? To facet powinien się starac o kobiete a nie na odrot bo to zwyczjanie zalosne jest. Pamietajcie dziewczyny , szanujcie się! Niech ten facet troche się o was postara a nie podajecie się na tacy.

Gość gość
wczoraj Zgadzam się,niech wyśle.Kobiety powinny trzymać się razem.bądź solidarna

Gość gość
haha po co do niego jeździłaś i po co gadasz o swojej rodzinie ja z patologii nie jestem, ale moja rodzina jest conajmniej dziwna i nikt mnie tam nie lubi (i vice versa, tez nie lubie prostaków) byłam z jednym chłopakiem , chciał ich poznać, niby nie był złośliwy, ale zauważyłam, ze zmienił do mnie stosunek po tej wizycie to normalne , ze sie ludzi ocenia wiec żadnego następnego chłopaka tam nie brałam, po co mogą zgadywać, myśleć sobie co chcą, ale póki nie zobaczą to gowno wiedza. tak jak ktoś wyżej napisał.

Gość gość
Jest takie powiedzenie "nigdy nie pokazuj facetowi calej d**y".Wez je sobie do serca.Niepotrzebnie na starcie mowisz o dwojej rodzinie.

Gość gość
Nalezy tepić takich chamów jak ten Twój były już facet. Dobrze, że wysłalaś te wiadomości do syna. Kiedy to się wyda, mina dupka będzie bezcenna. Chamstwem należy płacić za chamstwo. Odmawiając spotkania uraziłaś jego męską dumę. On myślał, że będziesz na jego skinienie, a tu zonk. Cham jakich wiele na tym świecie. Nie przejmuj się słowami prostaka.

Gość gość
dobrze ktos napisal ze nie nalezy dawac sie na tacy facetowi,olal i tyle,ale skoro dalej szuka panienki na bara bara to dobrze utarlas mu nosa,ja bym jeszcze dala mu jakas nauczke,prostak i buc

Gość Cleo1976
Nauczyłam się w życiu jednego.Mężczyzna będzie traktował kobietę tak, jak ona sama pozwoli się traktować.

Gość gość
dobrze ci, bo ze starym śmieciem poszłaś do łózka, nie brzydziłaś się jego, w życiu nie poszłabym ze starym dziadem do łóżka

Gość gosc

Gdyby mu nie powiedziała o swojej rodzinie to by dużo czasu straciła na buca, a tak to wyznała się na nim w krótkim czasie.