Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poradzcie mi to pilne , facet z Niemiec

Polecane posty

Gość gość

Poznałam Niemca który powiedział ze jeśli zostanę jego żona i urodze mu dzieci to będzie zarabiał na dom a ja będę mogła sobie zająć się domem , zarabia dobrze brać go czy nie ? W sumie to zawsze tak chciałam ale boję się do Niemiec

Gość gość
:D ha ha ha ha ha :D

Gość gość
jak juz sie boisz do niemiec to po co sie tam pchasz? bedziesz zalowac.

Gość gość
Poznałam go w Polsce jak był na urlopie , jest dość bogaty i ma miłą osobowość , byłam w niemczech i jest tam super ale jednak gdzieś się boję zostawić to wszystko choć wiem ze bede miała 10 razy lepiej niż w Polsce

Gość gość
To jedz

Gość gość
Znasz go dobrze? ufasz mu? nie jeden taki "miły" obcokrajowiec wywiózł polkę za granicę, a potem sie okazało że jest alfonsem i uprowadza naiwne polki do burdeli...lub niewolnictwa. W Europie to wciąż istnieje, przypominam.

Gość gość
Markus? Daj spokój pisze z nim od pół roku i to żaden zwyrol , poprostu miły facet który się dorobił na tyle ze chce mieć rodzinę

Gość gość
Jedź w p'i'z'd'u

Gość gość
No cóż , sama bym chciała mieć chłopaka Niemca ale nie dla pieniędzy tylko dla ich charakteru , tam nie ma szowinistow jak w Polsce , nawet jak kilku moich kolegów Niemców zdradziła kobieta nigdy jej nie wyzwali, to są faceci z klasą

Gość gość
Hahaha. gość dziś czyli co chciała byś Niemca bo byś się mogła puszczać na prawo i lewo a on by się nawet nie odezwał w tym kierunku .

Gość gość
Nie chodzi o to , chodzi o to ze niemcy bardzo szanują kobiety a to był tylko przykład , Niemcy kobiet poprostu nie wyzywaja bo mają tak wpojone bardzo wysoka kultura osobista