Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety tak pchają sie na salony, do bogatych jak same sa dziadowkami ?

Polecane posty

Gość gość

I płacz , ze znajomi / rodzina bogatego chłopaka ich nie lubi :D

Gość gość
Niestety, potem kończą jako pozbawione czci i godności. Nie masz klasy nie pchaj się

Gość gość
Biedne kobiety marzą, ze bedą miały jak w bajce, na fb i insta tak sie kreują, ale juz nie napiszą ze facet musi wszystko im kupić i jak sa traktowane.

Gość gość
To wsiury bez honoru i ambicji, ot takie zera.

Gość gość
Któraś tu chyba doopa zapiekla ze ja facet dla bieduli rzucił

Gość gość
Moja znajoma miała bogatego faceta. Facet znany z tego ze lubi młode dziffki. Znajoma zarabia przeciętnie, chodzi na siłownie, ciagle dodaje zdjecia na insta, wizualnie sie podoba facetom. Pochodzi z biednej, robotniczej rodziny. Na wakacjach to najdalej była w Chorwacji. Rodzina i znajomi bogatego faceta jej nie polubili. Nie mieli wspólnych tematów. Widać było, ze wstydzi sie z nia pokazywać. Do roochania facetom nie przeszkadza, ze dziewczyna nigdzie nie była i gowno widziała, ale do czegoś poważniejszego owszem. Ona nadal szuka bogatego :O

Gość gość
No i co Was to obchodzi , czujecie się lepsze ? Żałosne

Gość gość
Takie, ktore zadają sie z bogatymi czuja sie lepsze. Okazują to. dziwne, ze środowisko ich facetow ma je za takie, jakie sa - wsiury niedopasowane zadzierajace noska

Gość gość lakszmi
Moze i sa biedne,ale moga byc tez wyksztalcone i bardziej obyte od tych bogatych.Np.Ty z pewnoscia uwazasz sie za bogata i piekna,ale jestes glupia i taka juz pozostaniesz.

Gość gość
No właśnie to ze ktoś ma kasę nie znaczy ze ma klasę , jest dużo buraków z pieniędzmi , słownictwo masz z rynsztoka

Gość gość
Honor to taka sama taryfa jak wszy i ruskie czołgi w dzisiejszych czasach. Nic za nie kupisz za honor, czynszu nie zapłacisz, a żyć jakoś trzeba. Każdy orze jak może. A gdzie wy macie honor, że takie tematy zakładacie, ludzi osądzacie? Chyba w d/u/p/i /e :-)

Gość gość
Wsiury bez kasy pchające sie do bogatych wyzywają innych od głupich bo mowia im, jak jest? to faktycznie obycie, klasę i kulturę trzeba mieć :D jednak to prawda, człowiek ze wsi wyjedzie....bogaty miś wam rozumu nie kupił.

Gość gość
Są dziewczyny, które wykorzystują swoje atuty dla poprawy losu. Nie mnie to oceniać. Mam swój własny tyłek, żeby się o niego troszczyć. Dla mnie najbardziej godne pożałowania istoty, patologia bez honoru to plotkary, które interesują się tym, czym nie powinny. Oceniają innych, zawsze negatywnie. Może by tak zacząć od siebie ?

Gość gość
Myślę że poprostu jakas bogata dostała padaki bo facet wybrał biedną ale miła zamiast bogatej wrednej jedzy która obraża ludzi na forum i cierpi na megalomanie

Gość gość
robią z siebie pośmiewisko same noszą jedna stara torebke i sa po zawodówie chciałyby zamożnego jak im sie udaje takiego złapać to wychodzą ich braki smutno to wyglada, i komicznie kreauja sie na niewiadomo kogo, a i tak wychodzi to, kim sa , i ich kompleksy tez widać

Gość gość
Dziękuję wam za garść cennych życiowych porad w pigułce. : D

Gość gość
Bogatym wsiokom sie wydaje, że może mieć każdą. Ja tam wolę biednego o urodzie arystokraty niż bogatego z gebą kartofla.

Gość gość
No cóż, moja matka chyba była takim przypadkiem, ale czy się pchała? Raczej się broniła, to ojciec za nią latał, tak powstałam ja:) A ona niezaakceptowana przez rodzinę, nie mogła sobie z tym poradzić, małżeństwo się rozpadło, przykra historia. Moja mama popadła w chorobę i już jej nie ma na tym świecie. Mogło być inaczej, gdyby tylko ludzie nie byli tacy zadufani w sobie i nie uważali się za bóg wie kogo, jeśli ktoś kogoś nie akceptuje tylko dlatego, że ta osoba pochodzi z biedniejszej rodziny, to nie jest warty uwagi, niestety czasami wpływ środowiska jest tak silny, że poważnie szkodzi. Książkę można napisać, smutne to :( mam ogromny żal, bo dużo pamiętam i uważam, że wiele podłości spotkało moja mamę zupełnie niesłusznie.

Gość gość
Następny przykład , znajoma ma bogatego , nikt jej w jego rodzinie nie lubi ani jej nie toleruje, on z prawniczej rodziny, jej matka pracuje w sklepie na kasie :D jego znajomi maja ja za biedna wiesniare, która nigdzie nie była . no i taka prawda. studia skonczyla, ale to ma kazdy. No na c***ja takie problemy sobie dziewczyna robi? Mogłaby jakiegoś biednieszego chłopaka wziąć i nikt by jej przytyków nie robił, ze 100x biedniejsza.

Gość gość
18:43 taaa poprawa losu :D na co sama nie zapracujesz to nie twoje

Gość gość
biedna = miła bogata = wredna jedza jak w bajkach Disney'a :D:D

Gość gość
Nie mówcie, że żadna z was nie marzyła o księciu, choćby oglądając kiedyś "Kopciuszka", jeśli któraś powie, że nie, to kłamie! Każda, nawet ta biedna marzy o lepszym życiu, o tym, by swoim dzieciom stworzyć dom, jakiego nigdy nie miała i dać wszystko to, co kiedyś sama chciała mieć, a rodziców nie było na to stać :-)

Gość gość
gość dziś Bogatym wsiokom sie wydaje, że może mieć każdą. Ja tam wolę biednego o urodzie arystokraty niż bogatego z gebą kartofla. x Dokładnie, tak samo zawsze myslalam. Mało tego, ze geba kartofla, to jeszcze bogacie ludzie są generalnie próżnymi snobami. Nie odpowiadaloby mi takie cos, życie z nieskromnym, plastikowym pajacem bez głębi. A inne osoby niech robią co chcą, ich zycie ich sprawy z kim sie wiążą.

Gość gość
19:22 Tak, a potem i tak po kilku miesiącach rzuciłybyście takiego biedaka z wyglądem arystokraty dla zatłuszczonego oblecha z rozlazłym tatuażem na ramieniu, który jest kierowcą tira i ma pieniądze, bo długo bez luksusu i forsy kobieta nie wytrzyma.

Gość gość
19:40 A jakie to luksusy z kierowca tira? Buhahaha

Gość gość
kierowca tira ma luksus ? :O

Gość gość
No tak, bo zapomniałem, że dla księżnych z kafe, które są przecież chodzącymi ideałami to jak facet zarabia 7 tysięcy to są nędzne grosze, więc niech będzie zamiast kierowcy właściciel salonu z automatami hazardowymi z rozlazlym tatuazem na ramieniu.

Gość gość
luksus jest wtedy gdy facet jest majętny i dodatkowo dobrze zarabia.Tzn ma nieruchomości typu apartament,mieszkania,ranczo na mazurach albo jakąs działkę z daczą, do tego zarabia minimum 9 tys na rękę -od tego się zaczyna. Można dobrze zarabiać ale nie być majętnym i odwrotnie

Gość gość
gość dziś 19:22 Tak, a potem i tak po kilku miesiącach rzuciłybyście takiego biedaka z wyglądem arystokraty dla zatłuszczonego oblecha z rozlazłym tatuażem na ramieniu, który jest kierowcą tira i ma pieniądze, bo długo bez luksusu i forsy kobieta nie wytrzyma. x Są jeszcze takie, które wlasnie nie rzuciły "biedaka" tylko zajęte juz są :D🖐️