Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety tak pchają sie na salony, do bogatych jak same sa dziadowkami ?

Polecane posty

Gość gość
ludzie ale wy piertolicie o niczym hahah problemów nie macie prawdiwych w zyciu

Gość gość
Takie konczą jako stare, zgorzkniale i zagrzybiale stare panny i mają to na co zasługują :P

Gość gość
Boze co za denny i pusty temat sama patologia tu pisze .Autorko nisko sie cenisz skoro oceniasz po kieszeni a nie osobowosci.Ja wybrałam biedaka a on poleciał na kase mojego ojca i jego wpływy .Czas i życie pokazało ze liczy sie cos zupełnie innego.Ludzi łączyc muszą pasje i poglądy i miłoś BEZWARUNOWA o ile w ogóle wiesz co to jest.,wtedy dopiero jest gwarancja na udany związek.Szczescia nie kupiszza żadne pieniądze.s

Gość gość
Boszz co to znaczy dziadofka?

Gość gość
Nie wszystkie się pchają .ja wrecz uciekam a to za mną gonią bo mam osobowość i charyzmę nie tylko dwie tęce pracowite.:-)s

Gość gość
Biedni faceci na 100% lecą na kasę. Są w stanie poświęcić swoje szczęście prywatne byleby tylko zdobyć mieszkanie i komfort. Najlepsi są faceci ze średniej półki, ani bogaci ani biedni. Są wyjątki od tej reguły ale na ogół to jest tak że biedaki to patologia i ofiary przemocy w zwiazku z tym mają zrytą banię a bogacze to próżne dupki.

Gość gość
00.44 zarowno mojemu meżowi jak i mojemu szwagrowi mowili..Wez sobie corę(tu pada stanowisko ojca)to ci bedzie walił kase i nic nie bedziesz musiał robic.Mieszkanie tez nam tato załatwiał ale moj od spodnicy matki sie nie rusza .Teraz mamy dom tez polowie z pieniedzy mojego ojca.s

Gość gość
na jakie znowu salony? Do chlewa się pchają, jak w "Rolnik szuka żony" ☺

Gość gość
Tych 'co sie wokoł ojca krecą przez wzgląd na portfel i wpływy czy pozycje to skreslam od razu .Zbyt mocno cenie i szanuję ojca zeby patrzec na to jak inni bezkarnie go wykorzystują.Nie znosę faryzeuszy.s

Gość gość
kobieta która zarabia mniej niż 10 000 tys nie nadaje się do związku

Gość gość
mało wytworne towarzystwo ogólnie tak poluje na kogoś dla kasy, ale tak jest i nic na to nie poradzicie. Jak owdowiał sąsiad kilka ulic dalej to tyle kobiet w różnym wieku na niego leciało, że w życiu bym nie pomyślała. Młode, starsze, panny, wdowy, rozwódki. Mężczyzna 40 z okładem, ale szczupły, zadbany, wyglądał znacznie młodziej, poza tym bogaty. Nie wiem na którą się zdecydował i czy w ogóle, bo się wyprowadził, a dom sprzedał. Nikt nie jest ślepy i sąsiedzi widzieli jakie miał powodzenie. Pytanie tylko czy on sam, czy jego pieniądze?

Gość gość
wiesniary szukaja sponsorów