Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lepiej chwalic sie bogactwem, czy sie ubiednac w towarzystwie?

Polecane posty

Gość gość

zauwazylam ze lepiej jest udawac osobe z problemami finansowymi, pracowalam z bidnymi kolezankami i jak sie ktorejs lepiej powiodlo to odrazu byla atakowana na kazdym kroku. tak samo wsrod znajomych, jak sie komus powiodlo to reszta czekala na podwiniecie nogi takiej osoby. lepiej raczej chwalic sie problemami niz sukcesami finansowymi z mojej perpsektywy...

Gość gość
Jak tylko wyczuja,że.masz lepiej to jest pożycz,daj,na biednego.nie trafiło,jakbym miał tyle kasy co Ty,to bym sobie życie ułożył :D no kurde,nikomu nie będę dawać,bo ciężko musze z********ac żeby mieć,kiedy wszyscy inni siedzą już w domu. No chyba,że naprawdę ktoś potrzebuje pilnie pomocy i wiem,że odda w przeciągu miesiąca,ale to też małe kwoty. Innym mówię,że biedna jestem,bo też mam swoje wydatki i mi się należy jak psu buda. Pracuje na siebie,a nie na innych. Najlepsze teksty to mają ludzie z długami,on ona nie może iść do pracy,bo ma komornika :D nosz kurde,ja też kiedyś miałam komornika i jakoś pracować mogłam. Wystarczy zadzwonić i się dogadać,a nie unikać jak ognia i płakać,że bieda.

Gość gość
lepiej sie ubiednąć :D