Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstawianie kilkudziesięciu zdj.dziecka na Facebook.o czym świadczy?niebezpieczne

Polecane posty

Gość gość

Ja to się zastanawiam, co ci ludzie mają w głowach. Czy dziecko jest ich jedynym życiowym osiągnięciem? Czy tylko ona jedna jedyna została matka ze wrzuca tyle tego? Czy ona się nie boi ze co jest w internecie to z niego nie znika? Ktoś to może wykorzystać! Porywacze dzieci, zboczeniec.. albo złośliwi którzy będą dziecko oglądać i obfadywac. A skąd idiotki wiedzą że ich dziecko życzyloby sobie pokazywania jego zdjęć? Ja bym potem była wkurzona na rodziców gdyby dawniej był fb i pokazywali 400 "znajomym" moje zdjęcia. Żenada i świadectwo straszliwej głupoty! !!

Gość gość
a twoim jedynym życiowym osiągnięciem jest krytykowanie znajomych z fejsa i dumne zakładanie tematów na kafe jacy to oni są maluczcy, tępi, biedni, a ty wspaniała i z klasą. Sorry ale nie jesteś lepsza niże te kury z fejsa. Jesteś po prostu kura z kafe :D ZAMYKAM TEMAT!

Gość gość
10:19 zamykać to ty sobie możesz wychodek za stodołą u ciebie na zadooopiu. Albo zamykać to możesz sobie pysk.a ja się zgadzam ze dawanie zdjęć dzieci to kretynizm i ona ma racje. Sama nigdy bym tego nie zrobila

Gość gość
Weźcie ile wy macie lat?8?Niby tu takie dorosłe z klasą a szacunku za grosz