Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ella 28

Tęsknię za mężem , który mnie zdradził

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem czy można się śmiać,to czyjeś nieszczęście. Bardzo łatwo oceniać , mądrzyć się jak to nie nas dotyka . Możemy sobie wtedy oceniać ile wlezie. Natomiast gdy serce wyje z rozpaczy to cały świat wygląda inaczej i każda iskierka nadziei robi za gwiazdę.

Gość gość
Dziewczyny drogie, uwazajcie na takich rozwodnikow jak KRENL . Wypowiada sie on o 13:31 . To dopiero nieszczescie trafic na takiego dupka jak on, ktory kocha pierwsza zone i dzieciaczka. Oby on juz do konca pozostal sam.Faktycznie on jst nieudacznikiem, wiec moze ochroni to inne kobiety i zadna go nie zechce.

Gość Ella 28
Tak to prawda . Tęsknię za bliskością i za seksem też , ale tylko z nim. Nikt mnie nie pociąga, nie interesuje. Nawet jak kogoś poznam ( a starałam się bardzo)to i tak znajomość się nie rozwija bo nikomu nie pozwoliłam się do mnie zbliżyć . Już zaczynam myśleć, że bez psychiatry sobie nie poradzę.

Gość gwoli wyjasnienia
9:42 Podobno nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki ale wykapac sie mozna :)

Gość gość
To wcale nie tak się tłumaczy jak to jest robione potocznie. To rzeka jest już nie ta sama, za każdym razem jest inna .

Gość gwoli wyjasnienia
Wiadomo, ze rzeka caly czas plynie ale...to wciaz ta sama rzeka. I to samo dno :D :D :D

Gość gość
Najgorsze jest, ze facet demaskowany dalej brnie w kłamstwa i nie potrafi sie przyznać:O Albo co gorsza, zaczyna tak manipulować, ze to wina zony:O Niestety, faceci nie doceniają kobiet. A klmastewko ma krótkie nogi. I najlepszy tekst jaki mozna usłyszeć od faceta to "to nie było tak":O

Gość gość
Gość 12:33 Faceci tak mają? A kobiety to niby co? Są jeszcze gorsze jak zostaną przyłapane. Nie będę komentował tej wypowiedzi bo musiałbym napisać taki elaborat, że zabrakłoby zarówno czasu na pisanie jak i czytanie o miejscu nie wspomnę.

Gość gość
Widzę, że ciągle chcesz wmówić jej choroby, których nie ma - depresja i schizo a które masz ty, zakładasz ciągle jej profile , podszywasz sie pod nią, twoje dziunie sa tak zakompleksione i głupie, ze tego potrzebują czy ty masz takie potrzeby- gwoli informacji - ZMIENISZ SIĘ, żadna z nich nie da tobie szczęścia, każdą będziesz gardził i ciągle będziesz tęsknił za ta, którą krzywdziłeś, już wiesz, ze seks to nie miłość, nie potrafisz spojrzeć jej w oczy boisz się, wstydzisz i tworzysz głoopie historie, by siebie samego przekonać, ze potrafisz bez niej żyć tylko ciągle to tobie się nie udaje i NIGDY nie uda, już wiesz, że miłość jest ponad udany seks, ale jak powiedzieć to swoim znajomym, że kochasz tę, która krzywdziłeś? Wolisz głupi, puste i zakłamane, brzydkie, które tez ja krzywdziły i krzywdzą, wolisz przegrać życie, sytuacje nie sa straszne bać się nalezy samego strachu

Gość gość
To w takim razie autorko, przełam się i wróć do niego.