Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

38 tydzien ciazy

Polecane posty

Gość gość

Czesc :D Dziewczyny, ile Wasze maluszki ważyły ,waza, w 38 tyg. ciazy ? Pytam sie bo dzis gin mi powiedzial,ze mala wazy 2650...i w ciagu 9 dni przytyla tylko 0,5 kg. :( Dal mi skierowanie do szpitala i jade za godzine. Spakuje sie i jade....martwi mnie to :(

Gość gość
Przepraszam, nie 0,5 kg...zle napisalam ! 9 dni temu wazyla 2600 a dzis 2650 kg.

Gość gość
Moze podejrzewa hipotrofie, nie wiem jak w 38tc bo jestem dopiero w 35tc wazy 2100g

Gość gość
Do 38 tygodnia nie wytrwałam,ale w 36 tygodniu moja ważyła 2920 a urodziłam tydz później i 3100 ważyła.

Gość gość
Corka ur w 38 tyg, wazyla 3,200.

Gość gość
Ja sama urodzona w 37 tc miałam 2250 i zyje, mam sie dobrze :)

Gość gość
jestem w 38 tc i 2 dni i córcia wg usg ma 2300, synek urodzony w 39tc 2160. Stwierdzona hipotrofia, synek ma 3,5 roku i nadal odbiega od rówieśników pod względem wzrostu i wagi ale pod względem rozwoju emocjonalnego, psychologicznego i radzenia sobie z samodzielnością przewyższa rówieśników wg opinii lekarzy, cioć z przedszkola

Gość gość
No to zależy ja mam 33 tydzień i 2500. A rodzilam wcześniej w 36 i 3200 więc to zależy od dziecka.

Gość gość
I jestem od wczorajszego poznego popoludnia w szpitalu. Zbadano mnie,mala tez.W szpitalu powiedzieli, ze wazy 2500 :o I mam malo wod plodowych. Dobrze sie czuje i mam byc na obserwacji.Oby bylo dobrze. ...dzieki dziewczyny za odp . :D :D :D