Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia i związek

Polecane posty

Gość gość

Cześć, dostałam się na studia w Łodzi, gdzie mieszkam razem z chłopakiem 10 lat starszym, i na UJ w Krakowie. Nie wiem co robić, marzą mi się studia w Krakowie, ale z drugiej strony tu w Łodzi mam związek. Mieszkamy rok razem. Niestety nie jestem pewna co do przyszłości z tym chłopakiem... Ostatnio nam się nie układa. On jeszcze uważa, że nie mogę iść do Krakowa skoro jestem z nim związku. Ja zastanawiam się w ogóle nad końcem.... Jak się upije zaczyna mnie wyzywać i przeklinać do mnie. Zawsze mnie przeprasza, że to było pod wpływem alkoholu i się nie liczy. W dodatku mnie kontroluje. Złości się zawsze na mnie kiedy na chwilę wejdę na fb (on sam nie ma). Czy mam myśleć o sobie? Czy naprawiać związek i zostać tu gdzie jestem?

Gość gość
cudzołożnico gówniaro śpisz z obcym facetem bez ślubu obrzydliwe co zrobisz i tak nie zmaże piętna twojego puszczalskiego charakteru

Gość footballgirl
Moim zdaniem powinnaś się z nim rozstać. Nie kocha Cię bo to można wywnioskować po tym co opisałaś. Przeprowadzisz się do Krakowa, poznasz nowych znajomych :D Mój były był bardzo nerwowy i do tego zazdrosny (kontrolował wszystko co robię a ja byłam głupia i się tłumaczyłam). Odkąd zerwałam czuje się o wiele lepiej, dobrze żyje mi się samej. Spełniam się i nie muszę się nikomu tłumaczyć. Pozdrawiam.

Gość gość
Dziś chyba nikogo nie dziwi mieszkanie razem bez ślubu, wiec proszę oszczędzić te wyzwiska.

Gość gość
Dziękuję footballgirl za odpowiedź. Tylko ze razem jesteśmy 5 lat. Ciężko jest zakonczyc związek po takim czasie... zwłaszcza że jest moim pierwszym. Boje się, ale muszę się odważyć, bo to już nie to co kiedyś... :-(

Gość gość
Jak możesz nazywać starym dziadem 29-letniego faceta? Dlaczego tacy ludzie muszą się udzielać? Chyba zostales gościu na etapie podstawówki...