Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu jakaś kobieta która wzięła ślub z miłości i teraz żałuje?

Polecane posty

Gość gość

Jest tu jakaś kobieta która wzięła ślub z miłości i teraz żałuje?

Gość gość
Owszem, wyszłam za mąż z wielkiej miłości, takiej jaka jest tylko we snach . Szybko musiałam wytrzeźwieć , kiedy to przemiły, słodki , uprzejmy człowiek nie potrafił poradzić sobie w życiu. Nigdzie nie utrzymał się w pracy, nie potrafił nic zrobić ani zarobić. Po co mu były studia i 2 podyplomówki?. Dzieci go draźniły, bo wchodziły mu na głowę i wysiadał nerwowo.Całe życie i wszystkie problemy zwalały mi się na głowę. A on? Jedyną rzeczą którą potrafił zrobić dobrze ,to ugotować zupę. To robił wyśmienicie. Póżniej nie radził sobie między ludźmi i wpadł w alkoholizm. Myślałam że oszaleję. Miłość mi nie przeszła ale sama odeszłam bo oszalałabym albo stałoby się coś złego bo nieraz już sięgałąm po nóż. A taki był miły, słodki i dobry .......

Gość gość
To nikt więcej nie wychodził za mąż z miłości???

Gość gość
Ja rownież wyszłam za mąz z miłości, a przerodziło się w nienawiść. Najpierw była obojętność, a teraz szczera nienawiść.

Gość gość
Miłość jest przereklamowana , mija i zostaje się z ręką w g.....e.

Gość gość
jak się dba o małżeństwo to takie się ma.

Gość gośćlaura
Gowno wiesz!!!!!!jesli nie ma wzajemnosci,nic nie wyjdzie,my z mezem jestesmy przyjaciolmi,dobrze jest,to co nazywacie miliscia,to tylko poped sexualny

Gość gość
weź melisę agresywna jędzo

Gość gośćlaura
Dzieki za radę,prosze dalej sie katować,wiem,co piszę,raczej tobie ta melisa potrzebna,chyba z wiadro,ha,ha

Gość gość
Ja wyszłam za mąż z rozsadku bo wpadlam i też skończyło się zle. Chyba nie ma reguły. Wydaje mi się że lepiej wogóle nie wychodzić za mąż. Kobieta np urodzi dzieci musi być przez jakiś czas zależna finansowo a potem usłyszy że była przez ten czas darmozjadem i pasożytem. Twój chociaż ugotował zupe mój wymagał żeby była. Nie wiem co gorsze. Czy niedojda zarobkowy czy taki co Cię uwiąże jak psa w domu a potem Ci wszystko wypomnie że na Ciebie robił.

Gość gość
Może z 10% kobiet, które znam nie żałuje, że wyszły za mąż

Gość gość
Ja jestem stara panna I nie spieszy mi sie wychodzic za maz. Dziecko moge miec sama.......a faceta wezme tylko zaradnego I pracowitego. Zadnych tyranow I maminsynkow, bo zycie jest tylko jedno.

Gość gość
Ja wyszłam z miłości, myślałam że go znam na wylot 10latach razem a tu ostro obrót o 180stopni. Życie...

Gość gość
A 90 % kobiet żałuje, że nie wzięły ślubu i też nie wyszło

Gość gość
Obecna panna mojego byłego partnera wyszła za maz z takiej miłości. Jak widać milosc chyba nie trwała zbyt długo bo teraz jest z moim byłym facetem ktory zostawił mnie dla niej.

Gość gość
jej były chyba zmarł:P

Gość gość
Męża poznałam jak miałam 20 lat, on 25. To była wielka miłość, taka wyjątkowa, szczególna. Kochaliśmy się jak wariaci. Ślub był dopiero po 5 latach bycia razem, 4 z tego razem mieszkaliśmy. I co? Teraz mam 30 i żałuję. Każde z nas się zmieniło, nie będę zwalać tylko na niego, ale każde poszło życiowo w inną stronę. Mój ostatni orgazm przeżyłam podczas podróży poślubnej, a więc 5 lat temu. Po roku małżeństwa już praktycznie nie uprawialiśmy seksu (a wcześniej non stop). Pragnę dzieci a on nie chce (a przed ślubem snuliśmy wizję szczęśliwej rodziny z dziećmi). Ma swoje sprawy, ja mam swoje. Do tego doszła jego chorobliwa zazdrość. I choć ta miłość nadal się tli, chociaż to nie jest zły człowiek, to chyba wolałabym żeby życie się inaczej potoczyło

Gość gość
To jeszcze raz ja 19:44. Kiedy brałam ślub byłam pewna mojego męża, pewna, że właśnie tak chce iść przez życie. To nie był ślub z wpadki, przymusu, ani rozsądku. Dzisiaj widzę że to już raczej tylko wspólne gospodarstwo domowe. Wysłuchuję tylko jaka to jestem beznadziejna, gruba, brzydka. Jakoś innym się podobam.

Gość gość
Wyszłam za mąż z miłości i jest super:) Dbamy o nasze małżeństwo od początku razem. Nie musiałam "trzeźwieć", bo wiedziałam w kim się zakochałam i z kim biorę ślub.

Gość gość
Ja ozenilem sie bardziej z rozsadku niz milosci. Teraz zaluje, ze nie zostalem "starym kawalerem". Ona namietnie co robi, to .... czyta ksiażki. Reszta (dom, kuchnia i lóżko) to tragedia.

Gość gość
Ja wyszłam za mąż z wielkiej miłości, a historię mieliśmy jak z filmów. Związek na odległość, ciągła tęsknota, duża namiętność. Gdy zamieszkaliśmy razem to ja przestałam być dla niego atrakcyjna, bo byłam obok i nie stanowiłam już wg niego żadnego wyzwania. Kilka lat minęło i mi ta miłość przeszła, teraz on się obudził, ale to chyba musztarda po obiedzie...

Gość gość35
Wyszłam za màż z wielkiej miłości po roku znajomosci.. wydawało sie wtedy, ze jesteśmy tak blisko, ze bliżej już nie można. Tymcxasem okazało sie, ze moj maz przez wiele lat mnie zdradzał z prostytutkami z internetu. Kocha ostry seks, którego ja mu nie dam, bo nie lubię. Kiedy sie dowiedziałam, świat runął. Błagał i prosił o to, żebyśmy próbowali naprawić relacje, która okazała sie pozorna: każdy z nas żył swoim życiem, przeszliśmy kryzys po narodzeniu dziecka itd. Kto jest długo w związku, zrozumie jsk czasem może być burzliwie. Poszedł na terapie, zrobił dla mnie coś , co udowodniło ze potrafi wszystko poświecić dla ratowania związku .. daliśmy sobie szanse i powiem wam, ze tak gdzie jest prawdziwa miłość niezależnie od tego co wydarzy sie wokół ludzie potrafią być razem. Jest trudno- nie bede oszukiwać, ze czasem obojgu nam puszczają nerwy i wypominamy sobie wszystko, co było zle, ale.. uratowaliśmy coś, co chyba jest najważniejsze w życiu. Nie byłabym w stanie związać sie z nikim innym, podobnie jak on.

Gość gość
Głupia od razu kopnelabym w dupę tego co na ostre rżnięcie dogging rimming anal face fucking uprawiał z działami z neta miał. Fiu fiu

Gość baby to durne pipy
to baby winne w większości, bo naoglądały się TV seriali a potem gdy proza życia codziennego staje się nudna to szukają znowu dramatów i wrażeń, i "miłość" się kończy, tak puste lalki sobie tłumaczą miłość