Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dla ktorych, innych nacji, Polacy sa atrakcyjni?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Swego czasu, na tym forum, istniala dyskusja sugerujaca, iz my, polscy mezczyzni jestesmy gorzej niz pospolici. Mieszkam poza Polska i moje doswiadczenia, jako mezczyzny, sa odwrotne. Polacy sa atrakcyjni dla kobiet innych nacji i to czesto bardziej anizeli lokalsi. Ekstremum niech bedzie Japonia: kazdy Europejczyk jest dla Japonek atrakcyjny. Obecnie mam przyjemnosc mieszkac w Holandii. Wielokrotnie spotykam sie z milymi rozmowami ze strony Holenderek. Z tego co sie od nich dowiedzialem, a takze z obserwacji wiem, ze Holendrzy nie potrafia zbyt wiele zrobic w domu, czy przy samochodzie i maja dosc niskie libido. My, Polacy, w stosunku do Holendrow mamy: szerokie barki, potezne glosy, umiejetnosci, jestesmy skromni (Holender ma mentalnosc pawia) i bardziej pracowici. Zatem, Drogie Panie, jaka jest Wasza opinia, a takze Panowie Koledzy, jakie sa Wasze doswiadczenia w tejze materii?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ekstremum niech bedzie Japonia: kazdy Europejczyk jest dla Japonek atrakcyjny. bo dla nich to taka egzotyka, poza tym ma艂o tam europejczyk贸w, a to co jest rzadko spotykane kusi - nie wszystkich , ale cz臋艣膰 tak. U nas te偶 sa panny co leca na czarnych, albo na azjat贸w, a ilu masz ich w Polsce...niewielu i to 偶e kto艣 na takich leci to oznacza, ze dana nacja jest obiektywnie atrakcyjna. Kiedy艣 pozna艂am dziewczyn臋, kt贸ra za cel zyciowy postawi艂a sobie ze prze艣pi sie z przedstawicielem kazdej nacji jaka uda jej sie dopa艣膰- zaliczy艂a i turk贸w i wietnamczyk贸w- czy obiektywnie wietnamczycy sa jacys seksowni? no raczej nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No dobrze, a co z Holandia? Czy my, Polacy, jestesmy egzotyka dla tych pan z duzymi szczekami i wielkimi dlonmi? Brutalnymi Slowianami-Barbarzyncami na tle zniewiescialych lokalsow?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla scislosci: to Holenderki maja wielkie lapska i szczeki. Osobiscie, dla mnie, sa a a nawet antyseksualne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No dobrze, a co z Holandia? Czy my, Polacy, jestesmy egzotyka dla tych pan z duzymi szczekami i wielkimi dlonmi? Brutalnymi Slowianami-Barbarzyncami na tle zniewiescialych lokalsow? nie, ale dobrze wiesz, z臋 co innego zabawi膰 sie a co innego zy膰 z kims w zwiazku. 偶eby poromansowa膰 to lepszy taki obcy, bo to i jakas odmiana i nowe doswiadczenie i 艂atwiej sp艂awi膰 jak sie znudzi, albo kocha艣 sam wyjedzie. Co innego wybra膰 faceta, czy kobiet臋 do zwi膮zku, wtedy r贸偶nice tak nie kr臋ca, potrzebne sa podobie艅stwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja k ja czy ty pojedziemy do brazylii to tez b臋dziemy mie膰 t艂umy ch臋tnych i nie ze wzgl臋du na w艂asna atrakcyjno艣膰 fizyczna, ale wystarczy bia艂y kolor sk贸ry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chi艅czycy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale艣 si臋 usra艂 tej Holandii, ja tam pracowa艂am przez 2lata i nie zauwa偶y艂am jakiego艣 super zainteresowania Polakami. Ile tych Holenderek ch臋tnych na Polak贸w spotka艂e艣? Pewnie mo偶na to policzy膰 w dziesi膮tkach a teraz zobacz ile ich wszystkich jest. Ot ca艂a tajemnica, zale偶y kogo poznasz. W Polsce te偶 mo偶na znale藕膰 grono kobiet kt贸re lec膮 na Ukrai艅c贸w a czy og贸lnie rzecz bior膮c Polki s膮 zainteresowane Ukrai艅cami? No raczej nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlatego napisalem "z wlasnego doswiadczenia", a nie ze statystyk. Po prostu mnie to zdziwilo. Z tego co tu obecnie obserwuje, to Holendrzy nie potrafia byc szarmanccy: otwieranie drzwi kobietom, przysuniecie krzesla, czy sciagniecie plaszcza to abstrakcja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie wiem czy tu chodzi o egzotyke bo wiadomo Arabowie lec膮 na bia艂e kobiety ale czy Arabki lec膮 na bia艂ych facet贸w? No chyba tylko takie z plebejskich kraj贸w 偶eby j膮 stamt膮d wyrwa艂 a czy taka Arabka z Emirat贸w czy Kataru zainteresuje si臋 bia艂ym? W膮tpi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e po prostu jeste艣 przystojny? Ja mam znajomego z Rumunii i w jakim kraju by nie by艂 s艂yszy komplementy od kobiet. Jest wysoki, dobrze si臋 ubiera, szare oczy, blond w艂osy a dla Polak贸w Rumunia i tak = kraj cygan贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy taka Arabka z Emirat贸w czy Kataru zainteresuje si臋 bia艂ym to czemu arabskie studentki z pary偶a, londynu itp przed powrotem do domu robia rekonstrukcje b艂ony dziewiczej. Tak jak pisa艂am- seks dla zabawy to jedno, a zycie i wyb贸r ma艂zonka to drugie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My dla Arabow jestesmy ludzmi gorzej kategorii, boczkozercami, wiec u ichniejszych lobiet budzimy obrzydzenie, a biale kobiety sa przez Arabow z reguly traktowane dosc przedmiotowo, a nie podmiotowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale ja pisze o Arabkach z Emirat贸w czy Kataru a nie o studentkach Arabkach z Pary偶a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to Holendrzy nie potrafia byc szarmanccy: otwieranie drzwi kobietom, przysuniecie krzesla, czy sciagniecie plaszcza to abstrakcja. a ilu Polak贸w robi takie rzeczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dodam 偶e jak kto艣 przyje偶d偶a do Europy i tam troch臋 mieszka to jest troche zeuropeizowany a wiadomo 偶e tutaj to ka偶dy z ka偶dym. Nie ma por贸wnania z krajami bliskiego wschodu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15:05 No na pewno nie m艂odzi, ju偶 pr臋dzej Panowie po 50tce ale te偶 nie dziady w spranych gaciach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15.01. Dziekuje, ale jest mi daleko do metroseksualnego dandysa. Moze to szlachetna siwizna na mych skroniach tak dziala...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przepraszam, nie mam jeszcze 50 lat, a zawsze otwieram drzwi, jestem uprzejmy itp. Dla wszystkich Pan. Tak mnie w domu wychowano, iz kobietom nalezy sie szacunek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale ja pisze o Arabkach z Emirat贸w czy Kataru a nie o studentkach Arabkach z Pary偶a a ja m贸wi臋 o dziewczynach z emirat贸w i kataru, kt贸re pojecha艂y na studia do europy, a potem wracaja do siebie. Puk puk ma艂y rozumku. Poza tym tam dochodza wzgl臋dy majatkowe- facet utrzymuje dom i zon臋, wiec 偶adna kobieta nie obnizy swojego statusu i nie p贸jdzie za biedaka tylko dlatego ze ten ma 艂adn膮 bia艂a d....Zreszta nawet jakby jej odwali艂o, to nie ma nic do gadania, bo decyduje rodzina. Po drugie wiekszo艣膰 kobiet tam siedzi w domu i ich szanse na spotkanie cudzoziemca sa znikome, a ewentualny romans grozi nawet smiercia. No wybacz, ale to juz facet musia艂by by膰 nie wiem jak cudny zeby ryzykowa膰. Po trzecie kwestie tradycji- facet mo偶e robi膰 dzieci kobiecie bia艂ej, czarnej, katoliczce itp bo o wychowaniu, wierze i tp decyduje w ich krajach ojciec. Dla kobiety natomiast poslubienie niewiernego to ha艅ba i zdrada korzeni, tradycji, religii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15.13. Masz totalna racje. Moj kumpel wychowywal sie w latach 80-90 w Emiratach i opowiadal mi historie, ktore mozna by strescic w sposob jaki piszesz.

Udost臋pnij ten post