Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety co myślicie

Polecane posty

Gość gość

... na temat listu ? Zastanawiam się czy napisać list do Kobiety w której się zakochałem ( ona się zauroczyła) z którą nie mam kontaktu, a chciałbym jakoś odnowić naszą znajomość. Odezwały byście się na prośbę o kontakt? Warto spróbować ?

Gość gość
a Ona wie,że się zakochałes?:) zresztą przecież nic nie tracisz, korona z głowy Ci nie spadnie jak się do Niej odezwiesz, tylko dlaczego nie macie kontaktu, coś się wydarzyło między Wami nie dobrego? Ja będąc na jej miejscu bym odpowiedziała, bo tego wymaga kultura:)

Gość gość
Nie wszyscy przejmuja sie takimi bzdurami jak kultura;)

Gość gość
moim zdaniem lepiej próbować bez względu na efekt niż żałować że się tego nie zrobiło, bo jak Ci na Niej zależy to dlaczego pytasz czy warto? hmm no nie rozumiem tego hmm

Gość gość
21.56 no ale może ta Jego tj Autora jest kulturalna?:) tego nie wiesz

Gość gość
oczywiście że napisz list. co to komu przeszkadza. nie każdy potrafi ubrać myśli w ładne słowa na gorąco, wtedy wyjściem jest list.

Gość gość
nie było ciężkich powodów typu zdrada... . Krótko się znaliśmy, spotykaliśmy się przez 2-3 miesiące. Szybko się zakochałem a dla Ona najpierw musi kogoś dobrze poznać. Zależy mi bardzo na Niej, myślę o Niej codziennie

Gość gość
Autor powiem tak cyt 'Ja wiem, kto w życiu myśli nie pisze nic, kto bardzo kocha pisze długi list,(......) Ludzie listy piszą zwykłe polecone piszą, że kochają, nie śpią, klną, całują się' https://www.youtube.com/watch?v=vF4qi-k6FDg TO NIE MYSL tylko...... i powodzenia:) Może Ona czeka?

Gość gość
Myślę że warto. Powodzenia! :)

Gość gość
własnie,powodzenia:)!

Gość gość
Pisz! Nie masz nic do stracenia :) trzymam kciuki

Gość gość
i napisz jak Ci poszło?:)

Gość gość
tak zrobię ! :)

Gość gość
Napisałem i teraz nie mogę zasnąć, ile czasu czekać czy się odezwie?

Gość gość
To teraz wyslij :)

Gość gość
już dostarczony do skrzynki

Gość gość
3.57 to zależy czy w ogóle korzysta z tego@, tak myślę:) bo skąd ma wiedziec,że powinna tam zajrzeć, powinienes miec jakąś możliwość Jej napomknięcia,że prosisz by tam zajrzała bo coś napisałes do Niej:) rozsądne? chyba tak:)

Gość gość
hmm myslę że do skrzynki pocztowej wiszącej na płocie zagląda :)

Gość gość
Moja skrzynka jest rozwalona:-P

Gość gość
a ja myślę,że żeby mieć 100 % pewność czy odbierze to wysyła się list polecony z potwierdeniem odbioru (dostaniesz wtedy zwrotkę z podpisem,ze dotarł do danej osoby) to tylko koszt dodatkowy 4 zł i będziesz wiedział,czy go odebrała a tak to co? moze kto inny wziął i rzucił do kosza:)

Gość gość
a moja ciotka dostała list po 20 latach, bo jej matka schowała go przed nią, bo bała sie że rzuci obecnego za ktorego wyszła za mąż a i tak się po 20 latach rozwiodła a ten już nie zył co list napisał miłosny:)

Gość gość
18 :46 niezle . Ale swinstwo swoja droga :o

Gość gość
mieszka sama, więc kot miałby schować przed nią list? :)

Gość gość
gość dziś -"mieszka sama, więc kot miałby schować przed nią list? " x Autorze, dlaczego wasz kontakt się urwał? Ona była Tobą zauroczona i co? Odrzuciłeś ją wtedy? Zlekceważyłeś jej uczucie a potem Ci się odmieniło? A dlaczego teraz do niej nie zadzwoniłeś ? Pytam, bo miałam podobną sytuację z facetem (zauroczyłam się a ON mnie odrzucił i urwałam z nim kontakt ) ale zaglądałam do skrzynki i niestety NIE CHODZI O MNIE a szkoda (: Dobrze, że napisałeś do tej kobiety :) Ja wciąż jestem zauroczona tym moim znajomym i czekam, czekam, czekam, że się odezwie. Pozdrawiam Autorze i życzę powodzenia :)

Gość gość
Nie odrzuciłem Jej, wyznałem uczucia. Jestem młodszy 6 lat...

Gość gość
gość dziś - to ja- ta powyżej :) Mój znajomy też jest młodszy (ale to nie Ty bo mnie nie wyznał swoich uczuć tylko napisał list z grzecznym przesłaniem "odp...prz się ode mnie" i jakieś tam bzdury, że jestem i zawsze będę "najlepszą przyjaciółką" :) Czy ta kobieta jest mężatką? Dlaczego zerwaliście kontakt?

Gość gość
gdy się z nią spotykałem i mieliśmy kontakt była rozwódką. Napisałem list z prośbą o kontakt. Zakochałem się w Niej a proponowała mi przyjaźń

Gość gość
To nadal ta powyżej :). Powiem Ci coś, co sobie dobrze zapamiętaj: nie ma czegoś takiego jak przyjaźń kobiety i mężczyzny :P Ja zawsze powtarzałam to mojemu znajomemu. Daj tutaj znać czy ta kobieta się odezwała. Boże jak ja chciałabym, żeby mój znajomy napisał do mnie... Pozdrawiam Autorze. Będę tu czasem zaglądała :)

Gość gość
Mieszkamy blisko siebie....

Gość gość
gość dziś -Mieszkamy blisko siebie.... x No to tym lepiej :)