Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz.

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór Kilka dni temu pierwszy raz współżyłam z chłopakiem był to mój pierwszy raz. Nie zabezpiecznaliśmy się trwało to kilka minut. Po stosunku nic.mnie nie bolało i nie miałam krwawienia. Podobno pierwszy raz boli. Jak najszybciej sprawdzić czy jest się w niechcianej ciąży i czy jest jakaś możliwość aby jej uniknąć. Dziś boli mnie lekko w lewym boku czy to może być coś wspólnego. Proszę o poradę a nie wysmiewanie się.

Gość Cleo1976
Najszybciej sprawdzisz, czy nie jesteś w ciąży testem z krwi-najwcześniej tydzień po stosunku.Albo wykonując test ciążowy-najwcześniej 14 dni po.A możliwości, by unikać niechcianej ciąży jest wiele.Nazywają się one metodami antykoncepcji.Chłopak mógł na ten pierwszy raz założyć prezerwatywę, albo chociaż mogliście wybrać na seks Twoje dni niepłodne.Najszybciej można to sprawdzić testerem na ślinę Afrodyta.Możesz też udać się do lekarza po pigułki antykoncepcyjne, najlepiej takie z najniższą możliwą dawką hormonów.Ale rozumiem, że chcesz wiedzieć, jak uniknąć ciąży TERAZ, nie na przyszłość.Jeśli od stosunku nie minęło jeszcze 5 dni, możesz poprosić lekarza o receptę na pigułkę "po." Opóźni ona nieco Twój cykl (owulację) i nie dopuści do ciąży.Nie można jednak takich pigułek stosować zamiast innych metod zabezpieczenia przed ciążą.

Gość gość
Gratulacje-zapisz się na 500+

Gość gość
dziewczyna wspolzyje bez zabezpieczenia , a teraz sie pyta co zrobic by nie byc w ciazy , gdzie ty masz rozum ? jak mozna byc tak glupia

Gość gość
Gratulacje jesteś już prawdziwą kobietą,a będziesz jeszcze mamą.

Gość gość
Proste pytanie dlaczego się nie zabezpieczyliscie? Spontan? Prezerwatywy można kupić na każdej stacji benzynowej. 14 dni po stosunku zrób test najlepiej z krwi będzie pewniejszy.

Gość gość
Nie krwawilas..jasne.. Nie zabezpieczyła się to wiadomo ze jesteś w ciąży idiotko.Kup test ciążowy. Bo na tabletkę dzień po za późno

Gość gość
Nie krwawilas..jasne.. Nie zabezpieczyła się to wiadomo ze jesteś w ciąży idiotko.Kup test ciążowy. Bo na tabletkę dzień po za późno

Gość gość
Ja też przy pierwszym razie nie krwawilam. Dopiero kolejnego dnia podczas powtórki poleciała krew. Mnie nic nie bolało podczas pierwszego ani drugiego razu a blond miałam przrbita pewnie bo 2 razie :)