Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świat jest stworzony przez Boga a teoria ewolucji czyli ateistyczny to bzdura!!!

Polecane posty

Gość gość
ateistyczny humanizm to bluźnierstwo przeciwko Bogu!

Gość gość
b. dobry wykład! dzięki!

Gość rrrozwódka
sorry, nie dałam rady... nudne to jak 150 i nie chcę wiedzieć kto tego granta sponsorował

Gość gość
Dla ludzi nie-naukowych nauka zawsze jest nudna. A trzeba zdobyć się na jakiś wysiłek i wysłuchać do końca.

Gość rrrozwódka
ja jestem naukowcem z dodatkowym fakultetem - szacunek dla czasu słuchaczy

Gość rewolucja_
Jeśli istnieje mikroewolucja, może istnieć makroewolucja.

Gość Wrozbella
Jak wiadomo, ziemia jest plaska. Pan Bóg stworzył wody nad niebem i pod niebem. Ponadto stworzył rzekę, która obiega cała nasza Ziemię. rozpostarł niczym namiot nasze niebo, a na filarachpostawił Aniołów. Stworzył dwa światła, by rzadzily dniem i nocą. To wszysto jest napisane w Biblii. Ja się pytam, skoro mamy powiedziane, że tak właśnie powstał świat, dlaczego uwierzyliśmy w teorię o planecie i wszechświecie?

Gość gość
mamy powiedziane...i wierzysz że to wszystko napisał Bóg osobiście gęsim piórem:D

Gość Wrozbella
Nie, mamy XXI wiek zatem powinniśmy odrzucić religie, bo to jest staroświeckie, najważniejsza jest NAUKA i NAUKOWCY. Wierzę w Boga i to, że to on stworzył świat, a Nas ulepił na swoje podobieństwo, a nie jakas ewolucja z małpy. Dlaczego nasze małpy nie ewoluowały? Czyżbysmy my mieli takie szczęście, że akurat padło na pewien rodzaj małpy, na pewna sytuację, ktora zapoczątkowała homosapienssapiens. Równie dobrze, jeśli wierzymy w ewolucję, musimy uwierzyć ten w syreny, część z nich powinna, przez udogodnienia żywieniowe, trafić do morzu i tam się rozwijać. A gdybyśmy zechcieli latach to po pewnym czasie na pewno wyksztalcilyby Nam się skrzydła, potrzeba jedynie czasu, ewolucja to za Nas zrobi. A gdybyśmy chcieli wyglądem przypominać UFoludkow wystarczy więcej patrzeć w ekrany, powiększa nam się oczy, ciało wysmuklić, ręce wydłuża :D słyszałam, że tak będziemy wyglądam za parę tysięcy lat, interesujące, i nagle dowiemy się, że UFO to my z przyszłości i że człowiek jest swoim stworzycielem , hehe :D