Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochacie się , a nie możecie być razem

Polecane posty

Gość gość
trzeba dzialac

Gość gość
Zerwanie kontaktu czyli wyrzucenie tej osoby jak śmiecia z życia. I jeszcze nazywanie tego miłością. To nie miłość tylko chęć posiadania za wszelką cenę, nie można posiąść na własność to trzeba wyrzucić :O Toż to egoizm a nie miłość żadna. x 19:17 dokładnie, to jest zdrowe i naturalne podejście do tej trudnej sytuacji.

Gość gość
Są tu osoby, które patrzą ,tylko przez seks, nie uwierzą, że mogą być uczucia, tak bez seksu.

Gość gość
Działanie nie będzie już bo przekroczona została liczba 2. Nie mam z tym problemu. moge obojętnie spojrzeć jej w oczy.

Gość gość
do 19-43 mylisz pojęcia. Po co twać w czymś, co nie ma sensu, tak można i 10 lat się męczyć, tylko po co? Bo nie rozumiem takiego toku myślenia, ale jak Tobie pasuje , to ok.

Gość gość
Nie rozumiecie, że zerwanie kontaktu to jedyne wyjście w niektórych sytuacjach, gdy już wyczerpano wszelkie możliwości? To nie żadne wyrzucanie do kosza, to tylko zachowanie reszty własnej godności i ratunek przed wpadnieciem w rozstrój emocjonalny czy depresję z powodu nieodwzajemnienia uczuć. Nie oceniajcie tylko spróbujcie zrozumieć.

Gość gość
zainteresowania rozwijacie, zaintersujcie się sytaucją polityczną na świecie, to wam przejdą te glupie miłości! E

Gość gość
do 19-54 dokładnie

Gość gość
SYTUACJA POLITYCZNA NA ŚWIECIE!!! a wy o czym myślicie??? tylko o swojej d***e E.

Gość gość
Słabi psychicznie jesteście.

Gość gość
Musisz odizolować się od niej całkowicie, nie mozesz jej podglądać, podsłuchiwać, nie możesz wyobrażać sobie jak ją tulisz i pieścisz, jak tego nie zrobisz kimo kolejnych wyuzdanych kochanek bedziesz ciągle pragnał tej, która nazywasz przyjaciółką.

Gość gość
Ci co dają rady napijcie sie piwka zamiast truć ludziom. Nie będę z 😍 i to moja decyzja. I mogę obojętnie przebywać z nią.

Gość gość
Jeśli kontakt z kimś kogo kochasz jest męczący, bo nie wygląda tak jak tego oczekujesz, to z miłością nie ma i nie miał nic wspólnego. Takie postępowanie sugeruje, że ta osoba pod innym względem niż seksualny już nic nie znaczy i nie jest potrzebna... Wszelkie kontakty to zrywa się z wrogiem.

Gość gość
do 20-18 nie było seksu, nie o to chodzi, stoisz , rozmawiasz i jest bardzo przyjemnie, a potem, co potem? Tęsknota, ból, właśnie od tego się ucieka

Gość gość
20.18 Gorzej jak twierdzi, że seksualnie go nie pociąga a chce ja tulić, patrzeć na nią, słuchać jej i nie chce z tych swoich pragnień zrezygnować, choć twierdzi, ze ona dla niego nic nie znaczy

Gość gość
do 20-18 kiedyś było takie same podejścia jak u Ciebie, ale nie , nie chcę tak dalej tkwić w czymś , czego nie będzie, trzeba żyć dalej, a nie potrafię, normalne żyć.

Gość gość
do 20-26 właśnie, że chcę tulić, tego najbardziej chcę.

Gość gość
Kretynizmy...Prawda jest taka, ze szkoda o niej pisac bo i tak dalej bedziecie prowadzic swoje nieszczesliwe zywoty wmawiajac na sile, ze tak bedzie lepiej dla wszystkich.Prawda jest taka ze zycie mamy jedno na dodatek jest krotkie.Zawsze- podkreslam ZAWSZE warto zaryzykowac bo silne uczucia zdarzaja sie naprawde nieczesto i tak - warto rzucic dla nich wszystko.Wy wolicie byc nieszczesliwi i na sile nie ryzykowac.Zalosne zywoty.

Gość gość
do 20-45 prawdziwe, ale akurat mnie nie dotyczy. Dokładnie uważam tak samo

Gość gość
20:45 -100% prawdy.Ludzie to urodzeni masochosci i tchorze ktorzy maja 1000 usprawiedliwien.

Gość gość
20-45 dlatego chcę zerwać wszystkie kontakty, jak ktoś się boi, to po co tkwić w czymś, co nie ma sensu?

Gość gość
ja to rozumiem, też miała jakieś durne złudzenia póki nie zobaczyłam jego żony z brzuchem a potem dowiedziałam się o bliźniakach. niech im tam róże pod stopy...

Gość gość
Wydaje mi się że jeśli ktoś kończy związek zerwaniem kontaktu to chyba jest trochę upośledzony emocjonalnie. Bo jeśli kochasz to potrafisz też zachować się na odpowiednim poziomie. Nie sądzę żeby to była miłość tylko żal d**y, że ktoś nie spełnił oczekiwań. Więc można to z czystym sumieniem olać.

Gość gość
do 21-31 no jasne ,tylko Ty znasz co to jest miłość , wszyscy , kto nie myśli jak Ty, to już nie kochają. Co proponujesz? kochać tak całe życie? Chyba jesteś po tej drugiej stronie.

Gość gość
Ona ma meza i dzieci? Jezeli tak to rzeczywiscie pozostaje unikac liczac ze z czasem przejdzie..

Gość gość
Dorośli ludzie którzy wiedzą coś o tym uczuciu potrafią rozstać się normalnie jeśli trzeba. Chodzi o zwykły szacunek. Jeśli tego nie ma to znaczy, że nie było to nic wartościowego. Ale nie wiem, nie znam się piszcie sobie dalej bo mnie to już nie dotyczy.

Gość gość
21:31 Też tak uważam

Gość gość
do 21-53 to inny temat, poprostu, chcę powiedzieć , że czasami tak jest, a ktoś odrazu zaprzecza moje uczucia, nawet nie wiedząc co czuję. A co jeśli tamta osoba nadużywa uczucia innej, tylko ku swojej satysfakcji?

Gość gość
do 21-57 dorośli ludzi potrafią wyznać uczucia, nawet gdy nie mogą być razem, właśnie o to chodzi, o normalną rozmowę.

Gość gość
Dlaczego przypisujesz jej tak zle intencje sugerujac ze ona naduzywa Twoje uczucia tylko dla swojej satysfakcji? Czy to rzeczywiscie tak zla i wyrachowana osoba? Co w niej zatem takiego widziales?