Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z przyjaźni damsko.męskiej zawsze powstają wałki

Polecane posty

Gość gość

Prędzej czy później któreś się zakocha.

Gość gość on24
Z doświadczenia powiem że kończy się to seksem :) czasami jednorazowo a czasami kończy się przyjaźnią łóżkową :)

Gość gość
Potwierdzam, bo DOKŁADNIE TAK JEST. Dlatego twierdzę, że nie ma przyjaźni damsko- męskiej :P

Gość gość on24
No niestety nie :/ ale takie przyjaźnie łóżkowe zawsze spoko :)

Gość gość
Mam 3 przyjaciół płci męskiej. Jednego znam i przyjaźnię się z nim od 15 lat. Jest gejem. Drugiego znam i przyjaźnię się z nim od 20 lat. Jest mężem mojej przyjaciółki. Trzeciego znam od 18 lat. W każdym przypadku traktujemy się jak rodzeństwo. Mój partner ma również przyjaciółkę

Gość gość
Ja po pewnym czasie zakochałam się w "przyjacielu". Skutek był taki, że on mnie odrzucił, zerwaliśmy kontakt i nie ma już ani przyjaźni ani miłości :P

Gość gość
20.36 i dobrze, jak nie umie docenić to niech zapidala do tych, co mu zrobia w se##sie wszystko zapatrzone w jego konto bankowe

Gość gość
gość dziś 20.36 i dobrze, jak nie umie docenić to niech zapidala do tych, co mu zrobia w se##sie wszystko zapatrzone w jego konto bankowe XXX Tu akurat ON był biedny "jak mysz kościelna" a ja wręcz przeciwnie więc nie o kasę tu chodziło. Ale rzeczywiście chodziło mu o "niezobowiazujący" seks bo ten Pan ma takie priorytety. Ot, taki wolny strzelec- amator "łatwego zakiszenia ogórka". Może rzeczywiście nie ma kogo żałować :).