Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mosqui

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Mosqui

Cześć wszystkim. Mam regularne cykle, więc potrafię określić dni płodne i nieplodne. Tak więc, uprawialam seks z moim chłopakiem dwa dni przed okresem. Oczywiście z prezerwatywa. Niestety, w pewnym momencie ona pękła, ale od razu się zorientowalismy. Chłopak poszedł do łazienki, doprowadził się do porządku, wrócił, założył drugą i robiliśmy to dalej. Sytuacja z prezerwatywa znowu się powtórzyła, ta sama procedura i z trzecia prezerwatywa skończyliśmy. Chłopak nie skończył we mnie, no tak zawsze się umawiamy - że będzie kończył na zewnątrz. Okres dostałam dzień wcześniej niż powinnam, ale jak zawsze miałam bardzo obfite miesiączki, tak teraz była ona bardzo delikatna, nie miałam żadnych objawów. Czy przez coś takiego mogę być w ciąży? Warto też dodać, że teraz uprawiam bardzo dużo sportu, więc może to będzie związane z tą delikatna miesiączka? Wiem, że może głupie pytanie, ale trochę się stresuję I potrzebuję potwierdzenia...

Gość gość
Gratuluje! Wybralas juz imie?

Gość gość
Seks nie jest dla dzieci.

Gość gość
Wlasnie ze seks uprawia sie dla dzieci!co ty bredzisz, tylko facet czerpie satysfakcje z seksu, i chyba szympans! Zadne inne zwierze nie czyni z tego hobby!

Gość gość
Mogłaś zajść w ciążę. To nie prawda, że owulacja jest w połowie cyklu. Najnowsze badania pokazują, że nawet kobiety z regularnymi miesiączkami potrafią mieć owulację dwa dni po skończonej miesiące ale i również dwa-trzy dni przed miesiączką. Ja też mam regularne miesiączki, uprawiałam seks bez zabezpieczenia trzy dni po skończonym krwawieniu i oto dziś jestem mamą :)

Gość Mosqui
Po pierwsze: pytam się poważnie. Po drugie: Wiem, kiedy wypada mi owulacja, bo to czuje. A wtedy akurat miałam dni nieplodne.

Gość gość
To skoro wiesz kiedy ci wypada to po co się pytasz? Jaki jest cel tego pytania. Dziecino, poza owulacją ciąża jest niemożliwa. Ale owulacja może się przesunąć