Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem tak brzydka, że aż mi za siebie wstyd

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem gruba, nie mam trądziku, nie chodzę w łachmanach. Dbam o siebie, robię makijaż, staram się podkreślać swoje zalety ale to wszystko na nic. Mam bardzo specyficzny nos, jest śliczny z profilu, ale z przodu - ogromna bulwa i to taka ciężka do wykonturowania bo nie ma widocznego grzbietu. Oczy po prostu małe, "zmęczone", osadzone blisko siebie, czasami wydaje mi się, że jedno mi umyka na bok. Rzęs brak. Usta nieproporcjonalne, wąskie i długie. Dupa na brodzie. Zamiast brwi kilka włosków rosnących bez ładu i składu. Nawet jak jestem chuda mam pucułowatą twarz i kogucie gardło, przez co moje oczy wyglądają na jeszcze mniejsze. 19 lat, a już mam mocno obwisłe piersi, wyglądają okropnie nieestetycznie. Ile bym makijażu nie nakładała, ile tutoriali nie obejrzała, ile godzin ciuchów i dodatków nie wybierała - 3/10 to moje maks. Jest mi z tym okropnie ciężko. Żebym poczuła się dobrze sama ze sobą musiałabym poświęcić grube pieniądze a wątpię czy kiedykolwiek będzie mnie na to stać. Tak bardzo nienawidzę siebie, że w myślach ciągle mówię do siebie svka, kvrwa, dxiwka. Inaczej nie potrafię. Nie potrafię zdobyć szacunku do samej siebie. O związkach lepiej nie wspominać, nie mogłabym nikomu zaufać, boję się że oddam się komuś w 100% a on mnie w końcu wyśmieje, bo jak ja mogę tak wyglądać. Tyle ślicznych dziewczyn dookoła. Żadna osobowość i dobry charakter nie sprawi, że będę akceptowana. Proszę powiedźcie co mam zrobić, bo ja nie mogę tak dalej żyć, bo przy pierwszej lepszej okazji się zabiję.

Gość gość
Ja cie chce zistan mija dziewczyna szukam dziewczyny.daj mi wsuj e mail tek jakus kontakt popiszemy sibie jestes kadna podobasz mi sievTomek

Gość gość
Zaakceptować siebie !!!!! Jeśłi Ty sama bedziesz się czuła dobrze w swoim ciele to i ludzie będą w Tobie widzieć piękno. Zacznij od lustra , popatrz na siebie w spokoju i pomyśl -- mam piękną cerę , moje oczy mają ciekawą barwę , usta ładny kolor , moja figura jest całkiem zgrabna , biust fajny w kształcie łezki pewnie niejedna by taki chciała mieć a ma sterczące szpice i uśmiechnij sie do swojego odbicia. zobaczysz że jeśli polubisz swoje odbicie w lustrze i nie bedziesz doszukiwać sie w swoim wyglądzie wad to i ludzie bedą dostrzegać w Tobie piękno.

Gość gość
Nie ma brzydkich kobiet sq tylko śmierdzące .

Gość gość
Prosze cie daj mi kontakt do ciebie tez nie mam latwego zycia. Uwierz mi. Zazkceotuje ciebie.

Gość gość
Też tak mam a jednak żyje i nie umarlam :)