Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem jak można chodzić do kościoła...właśnie słyszę jak ksiądz bredzi

Polecane posty

Gość gość

jak uprawia polityke, jak robi propagande prorządową, masakra, oni juz nie kryją z tym, nie robia subtelnych aluzji tylko bezczelne wychwalanie PIS i atakowanie wszystkich innych partii Kto chodzi do kosciola? chyba tylko ludzie tępi, starzy, niedorozwinięci, zwykłe bydło szara masa

Gość gość
Dokładnie. I dlatego między innymi nie chodzę do kościoła. Oni powinni być bezstronni a tego całego Rydzyka przywiązać do drzewa i spalić

Gość gość
ja przestałem chodzić jak pisiory doszły do władzy i zacznę jak pisiory zostana oderwane od koryta.

Gość gość
Też nie chodzę a ksiądz jest taki bezczelny, że ja mu " Szczęść Boże " a on mi " Dzień dobry". A ostatnio na mszy dla dzieci było kazanie o antykoncepcji i tabletce po

Gość gość
Jak wczoraj bylam na mszy też mnie to zaskoczyło. Wcześniej w innej parafii ksiądz robił aluzje do dobroci rządu a w naszej to centralnie powiedział; wysluchaj nas panie aby partia rządząca jak najdłużej wspierała kościoły ciebie prosimy.... No szok i jak tu iść rozmawiać z Bogiem skoro nawet tam nie można spokojnie posiedzieć bez sluchania tych pierdół

Gość gość eh szkoda gadac
Ale z was idioci :):):) Skoro z powodu księży i PIS-u przestaliscie chodzić do kosciola, to wydląda na to,że nie wierzyliście w Boga,tylko w nich.

Gość gość
Wierzę w Boga ale nie wierzę w kościół

Gość gość
Wierzę w Boga ale nie wierzę w kościół argument z d**y wziety zaden katolik nie wierzy w kosciuł bo kosciul to my zwykli ludzie wiec wierzenie w kosciuł to bałochwalstwo a polityka to trzeba uswiadamiac bo mało kto wie ze platforma została zalozona przez masonów i dla tego działaja na szkode polski co wyszło na tasmach prawdy polske maja w d.u.pi.e