Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leszek z Sosnowca

Polecane posty

Gość gość

A ja w formie ostrzeżenia dla pań, które szukają swojej połówki drogą internetową napiszę posta. Zapewne zaraz gdzieś zniknie, ale może komuś pomogę, ostrzegę... Założyłam sobie konto randkowe, żeby zmienić swoje samotne życie na życie z partnerskie. Na portalu sympatia co jakiś czas pojawia się Leszek z Sosnowca, rozwodnik, samotnie wychowujący córkę. Leszek jest alkoholikiem, o czym zapomniał wspomnieć w swoim ogłoszeniu. Leszek nie wychowuje swojej córki, mimo ze ma możliwość-woli pić i spotykać się z coraz to nowymi kobietami, córką zajmują się jego rodzice. Leszek jest pasożytem, który z każdej znajomości stara się (z sukcesem) wziąć ile się da-pożycza drobne kwoty, pożycza różnego rodzaju akcesoria, pożycza narzędzia - nie oddaje i unika kontaktu z pożyczkodawcą, czasami wręcz wypiera fakt pożyczenia. Leszek jest psychopatą i starannie dobiera słowa i opowieści którymi manipuluje kolejną ofiarą-usłyszysz wszystko co będziesz chciała usłyszeć, wypowiedziane w bardzo wiarygodny sposób. Leszek jednocześnie spotyka się z wieloma kobietami, dlatego nie używa imienia-Myszko, Kochanie, Niunia, Pierdółka-wtedy z pewnością się nie pomyli. W jednym czasie jak mi się udało ustalić było nas 5. Leszka się nie porzuca, to Leszek rozdaje karty. Jedna z jego byłych, która odważyła się go porzucić rok temu, do dzisiaj boi się o swój samochód (Leszek niszczy opony, szyby, lusterka), o dom (Leszek wybija szyby lub zleca ich wybicie okolicznym menelom w zamian za kilka złotych bądź przysłowiową flaszkę). Leszek po porzuceniu zaczyna grozić. Są to groźby jak najbardziej karalne, ale jak byłam na Policji zgłosić ten fakt i podałam nazwisko, okazało się, że wiele takich zgłoszeń na tego pana już wpłynęło i wszystkie zostały wycofane. Po tygodniu, dwóch. Nie złożyłam. Wystraszyłam się wtedy zupełnie poważnie. Leszka z życiorysu się pozbyłam, nie było lekko, musiałam schować dumę do kieszeni i robić wszystko, żeby mnie porzucił. Udało mi się, metodą małych kroczków, drobnych uciążliwości, wmówienia mu że kocham go nad życie i jestem zazdrosna (nawet sceny robiłam, brawo ja!) udało mi się Gada wypchnąć z życia i mieszkania innej kobiecie. Pozostawiając w jego świadomości to, że bardzo go kocham i że on bardzo mnie zranił odchodząc do innej. Dzięki temu nie będzie szukał sposobów na skrzywdzenie mnie dodatkowo-wystarczy mi przecież status porzuconej, zdradzonej i oszukanej. Ufff... I z tą świadomością niech sobie Gad żyje, ile mu Bóg da. Uważajcie, kochane dziewczyny korzystające z sympatii, na Leszka z Sosnowca.

Gość gość
ale jesteś sprytna

Gość gość
zapewne twoje ostrzeżenie i wady, które tak opisowo przedstawiłaś zniechęcą zarówno leszka z sosnowca jak i jego ofiary przed korzystaniem z portalu sympatia i wszyscy przeniosą sie tam gdzie leszka nie ma albo odwrotnie. przy okazji zareklamowałaś leszka jako męzczyzne przy którym kobiety tracą opanowanie oraz nieco wilgoci. brawo niech ma za swoje...leszek z sosnowca

Gość gość
zapewne twoje ostrzeżenie i wady, które tak opisowo przedstawiłaś zniechęcą zarówno leszka z sosnowca jak i jego ofiary przed korzystaniem z portalu sympatia i wszyscy przeniosą sie tam gdzie leszka nie ma albo odwrotnie. przy okazji zareklamowałaś leszka jako męzczyzne przy którym kobiety tracą opanowanie oraz nieco wilgoci. brawo niech ma za swoje...leszek z sosnowca

Gość gość
Sam czuje sie porzucony sądząc po ilości postów jakie tworzy w necie, groźby wybiciem szyb przez miejscowych meneli niech wsadzi sobie w tyłek, będzie miał jeszcze większy, mieszkania się ubezpiecza, szyby tez jak i samochód, Niech on martwi się zemsta Tego, którego należy się bać, nikogo innego. Zmiana przez niego zdania co pare godzin co do jego kochania tez zastanawia. Nie porzuciłes mnie i NIGDY nie porzucisz, sam dobrze o tym wiesz.

Gość gość
ten leszek z sosnowca to jakiś miejscowy bohater chyba