Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mi jest

Polecane posty

Gość gość

Witam Miesiączka spoznia mi się 3 dni ,z chłopakiem nie współżylam ,uprawialismy petting przy którym uwazalismy .w pierwszym dniu miesiączki bardzo się zestresowalam i pozniej okazalo sie ze mam temperature 37 ° . Od tamtej pory robilam 2 testy ,oba wyszly negatywnie ,mam żółte uplawy z pochwy ,? Chcialabym uzyskac wiecej informacji na ten temat bo bardzo się stresowalam w ostatnich dniach co wplynelo na to ze nie jadlam ,czulam sie bardzo slabo ...czy ktos moglby wypowiedzieć się na ten temat ? Co mam zrobic ?

Gość gość
Zolty wyciek z pochwy i temperatura, a ty nadal nie wiesz co ci jest? Przeciez to infekcja :o

Gość gość
Ale nic mnie nie boli ,odnośnie pochwy ani nie swędzi,a śluzu na początku się przestraszylam poniewaz z tego co czytalam nie powinno go byc ,pozniej zauwazylam jednak ze na wkladce pozostaje żółty kolor ,a chyba powinna byc przezroczysta ,więc spytam jeszcze raz czy infekcja może "odbywac się" bez bólu itd?

Gość gość
Oczywiście ze moze. Ja wynik z cytologii mam czesto "lekki stan zapalny" a nie czuje nic, zero bolu, pieczenia, dyskomfortu itp. Nawet uplawow nie mam. Do gina po globulki polecam isc. W ciąży nie jesteś.

Gość gość
Mam nadzieję ,bardzo dziękuję za rady

Gość gość
może to cud, ciąża bez seksu,

Gość gość
Chodzi mi o to ze były sytuacje ze siedzialam na członku chlopaka(nie byl w pochwie) ale uwazalismy ,nie wiem czy mogło dojsc do zaplodnienia ,nie miał wtedy orgazmu ,ogólnie wydaje mi się to malo mozliwe ale teraz juz niczego nie jestem pewna ,kalendarzyk na telefonie wyliczyl mi ze powinnam dostać okresu w czwartek ,więc w piatek od rana juz byla panika ,pozniej się okazalo ze mój 29 dzień wypada na piątek właśnie ,miałam podwyższoną temperaturę ,zrobilam test ,wyszedl negatywny ,dwa dni pozniej zrobiłam kolejny ,takze negatywny ,uplawy po wyschnieciu zrobily się żółte jednak teraz jak o tym czytam to podobno normalne ,okresu nadal nie mam ,ogólnie nie czuję się źle ,w ciągu dnia parę razy potrafię miec napad stresu zwiazany z tym ze nie wiem co mi dolega i w co mam wierzyc

Gość gość
Ale na To, żeby pójść do ginekologa nie wpadłaś nie?

Gość gość
Moze masz grzyba.

Gość gość
Do ginekologa na wizytę trzeba się najpierw umówić ,biorąc pod uwagę ze byl to weekend ,nie mialam za bardzo jak ,a od 4 dni mam taki stres jak chyba jeszcze nigdy w życiu ,a sądzę ze to nie jest pomocne w tej sytuacji

Gość gość
Grzyb jak nic.

Gość gość
A jaki masz stres? Spokojnie dostaniesz okres skoro testy negatywne.

Gość gość
Stresuje się tym ze nie mam okresu ,nigdy wcześniej tak nie miałam

Gość gość
Na 100 pro grzyb.