Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xklaudiax

Jaki wpływ na ciąże ma seks z innym?

Polecane posty

Jakiś czas temu zaszłam w ciąże z chłopakiem, jednakże zostawił mnie samą. Jestem teraz w 4 miesiącu ciąży i jestem z kimś innym. Mój obecny partner twierdzi, że jeżeli będziemy często się kochać to jego DNA może jakoś wpłynąć na zmianę DNA dziecka. Myślę, że to trochę idiotyczne ale chciałam to sprawdzić. Szukałam kilka godzin i nic na ten temat nie znalazłam. Byłabym wdzięczna za szybkie udzielenie odpowiedzi. :)

Gość gość
Haha ! Dobre ! Ale znalazl glupia w ktora moze lac bez obaw :D a glupia lyknela jak ryba...

Gość gość
O k*****. Masz tytuł debila kafe ever

Gość gość
Lepiej zmień partnera bo ten to jakiś ograniczony i wymyśla totalne głupoty! ile masz lat że w ogóle o czymś takim pomyślałaś?

Gość gość
Tylko oral z polykiem zmieni DNA dziecka

Gość gość
:D:D:D Rety co za temat ! jak to nie podszyw to ten men pewnie usłyszał coś o tzw "teleogonii" niezbyt to zrozumiał (tak wogóle to o rozrodzie koni głównie:)) i coś wymyśla . Nie, to nic nie pomoże - np.zapłodnił cię Arab czy Murzyn to od nasienia obecnego kochanka dziecko nie zbieleje :P :D .

Gość gość
Uważaj żeby cię czymś nie zaraził :/ to prowo, ale chylę czoła - zamiast myślec o dziecku i przyszłości, ty juz sie pukasz z innym i to jesCze w ciąży:/