Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

klujacy bol przy defekacji

Polecane posty

Gość gość

Szanowni Forumowicze, prosze Was o porady. Bylam u kilku proktologow, zaden nie widzi problemu. Pozwolcie ze opisze: w ciazy czyms sie zatrulam, biegalam do toalety co chwile, w koncu poczulam tak rozrywajacy bol, ze myslalam ze wyskocze w powietrze. W muszli i na papierze zauwazylam slady jasnej krwi. Gin zalecil mi proctoglyvenol w czopkach, stosowalam, bylo ok. Potem co jakis czas wracal ogromny bol miedzy posladkami, czulam "kulke" , ktora byla podrazniana w czasie chodzenia, znoeu czopki, ustalo. Porod siłami natury, bez ciec, szyc. Miesiac po porodzie zaczely sie tworzyc we mnie twarde stolce, ilez sie musialam nameczyc! I znow co jakis czas zauwazam sladowe ilosci krwi. Lekarze nie dostrzegaja nic zlego, ew tylko delikatne pekniecie sluzowki, ktore szczelina o***tu do konca nie jest. Pije wode, jem lekkostrawnie, ale co mam zrobic by sie tego pozbyc? Przyznaje, jedtem tak zabiegana, ze nie mam czasu nawrt szklanki wody wypic... a gdy zjem cos słodkiego, zwykle wtedy to nawraca. Forumowicze, czy ktos moze mi pomoc? Bardzo sie tym przejmuje i nie pozwala mi to zyc spokojnie. Pozdrawiam!

Gość gość
Pij siemię lniane z wodą , pomaga przy zaparciach. Masz pewno hemoroidy i może szczelinę o***tu a to boli okropnie . Miałam jakiś czas temu , wyleczyłam maścią Avenoc . Zaparcia pogłębiają ból i stan zapalny więc musisz z nimi walczyć .

Gość gość
Miałaś robione jakieś badania diagnostyczne typu kolonoskopia lub wlew doo******czy?

Gość gość
Nie mialam, sa wskazania do takich badan?

Gość gość
Jakieś nagłe zmiany masy ciała miałaś może w ostatnim czasie? Bóle brzucha wybudzające w nocy? Gorączka?