Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grozi że ze mną zerwie

Polecane posty

Gość gość
Nie mówimy o takich sytuacjach, tu seksu nie będzie nawet po ślubie. Więc to coś zupełnie innego.

Gość gość
Katoliczka po ślubie i ok. Oboje się umawiają tak i czekają, tyle. Tu jest inny problem.

Gość gość
ale nadal facet został poinformowany że seksu nie będzie wcale. Ta sama sytuacja. To po co się decydował i teraz są pretensje zamiast odejść i tyle

Gość gość
Bo ja kocha , ta dyskusja to niepotrzebne bicie piany.

Gość gość
Kato, skąd twoja cudna wszechwiedza, ze "każdy ma jakieś libido"? Ty się chyba wczoraj urodziłeś. Chyba ze zerowe, to tez dla ciebie "jakieś". Dla mnie to raczej jego brak.

Gość gość
Sprawa, jest oczywista, autorka nigdy w życiu nie czuła podniecenia i pożądania do mężczyzny, ona nie wie, co to takiego. Odpowiedzmy sobie zatem na pytanie, czy u młodej 24 letniej dziewczyny to normalne ? Dziękuję, do widzenia🖐️

Gość gość
nie wiem jak ludziom sie nie moze miescic w glowie ze ktos moze czegos nie lubic. To tak jakby wszystkim wmawiac ze jak nie lubi pietruszki to jest nienormalny. Seks nie jest zadnym wyjatkiem, to jest propaganda

Gość gość
ja piertole maskakra:O propaganda buahahahahaha :D:D:D to naturalna ludzka fizjologia, a ty autorko jesteś dziwolągiem i szkoda mi ciebie:O

Gość gość
no propaganda jest wmawianie ze KAZDY musi uprawiac seks i ze to niezbedne. i ze KAZDY MA czuc pociag. niech seks uprawiaja ludzie ktorzy tego chca a reszcie dadza spokoj

Gość gość
ludzie na kafe to jednak sa przyglupy, nie rozumieja prostych rzeczy. Faktycznie mozgi wyprane

Gość gość
jak można nie mieć pociągu seksualnego, ja tego nie rozumiem:O każdy zdrowy człowiek ma libido i lubi seks, a jak ktoś nie ma to jest inny... Powinnaś autorko, może iść do klasztoru, myślałaś o tym ?

Gość gość
jak nie rozumiesz to sie zatkaj, ktoś może nie zrozumieć twojej tępoty i co ?