Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tylko mnie śmieszą suknie ślubne na halce z kołem?

Polecane posty

Gość gość

Jakoś to wieśniacko wygląda. I bardzo żałuję, że kilka lat temu biorąc ślub miałam taką halkę, bo byłam podatna na sugestie, że bez halki wyglądam jak w ''zwykłej kiecce''. teraz jak ogladam te foty to trochę mi wstyd/....

Gość gość
no są przedpotopowe, miałam na komunii sukienkę z kołem ale to było w 1994...

Gość gość
13:12 Ale przyznasz że w3iele osób ciągle preferuje takie 'przedpotopowe' kreacje na wesele.

Gość gość
Ale przyznaj....co Cię to obchodzi? Po co oceniasz innych ? Chcesz się poczuć lepszą? Nieladny sposób...przyznaję!!!

Gość gość
a ja podpinam sie pod autorke i chetnie s[piesze poznać opinię jakie wolicie suknie. I czy jest jakaś zaleznosc miedzy rodzajem wybranej sukni a pochodzeniem danej kobiety, kulturą wyniueisoną z domu

Gość gość
De gustibus noli disputantur. Ps. Wolę te z tzw. kołem lub krynoliny.

Gość gość
Co w tym smiesznego? Co cie tak smieszy? Bo nie rozumiem

Gość gość
Takie "kreacje" to raczej tylko na wsiach albo w małych miasteczkach, jakoś nie widuję takich u znajomych

Gość gość
Dlaczego na wsiach? Ograniczone jesteście.oglądałyście program na TLC "salon sukni ślubnych"? Nieprawda, ze takie suknie sa niemodne. Na całym świecie suknia ślubna to spełnienie sie marzeń kazdej dziewczynki z dzieciństwa.i mnóstwo sukien typu"ksiezniczka" sie sprzedaje.suknia ślubna nie musi byc modna. Ma pasować pannie młodej i panna młoda ma w niej wyglądać tak, żeby czuła sie najpiękniejszą na świecie w tym wyjątkowym dla niej dniu.

Gość gość
Kreacje które pokazują w TLC a co potem ludzie sprzedają np na OLX to niebo a ziemia... Najpaskudniejsze są takie satynowe albo z poliestru, brrrrr

Gość gość
13:30 nie na wsiach, to polski cebuland myśli że na wsiach/. Poza tym, cały świat się tak nosi na swoim ślubie. A jakich masz znajomych? Pewnie pod 35tkę. wtedy normalka ze nie założy taka sukni a la księzniczka bo wygląda w tym idiotycznie. Starej rurze nie pasuje. Zauwazylam ze im starsza panna mloda tym suknia prostsza. I czy wies czy miasto, jeden choy

Gość gość
13:17 myślę, że to kwestia mody. 10 lat temu były modne takie teraz są modne inne. Brałam ślub 11 lat temu i miałam suknię z kołem, bo taka mi się podobała. Teraz kupiłabym inna, bo inne mi się podobaja. Poza tym nie każdej sukni pasuje koło i na odwrót. Nie każda bez koła będzie wyglądała dobrze.

Gość gość
Satynowe najpaskudniejsze? Miałam suknię z ogranzy i satyny, nic w niej taniego ani tamdetnego nie widzę, a umiem odróżnić tandetę i taniochę od klasy. Organzowo-satynowy strój może być piękny i ekskluzywny.Jak z dobrego salonu i od projektanta. Najzabawniejsze sa firany od krawcowych na pipidówach

Gość gość
Teraz jest moda na chi chi london, albo zamawianie z ali express, kroje mają ładne, ale materiały.... Ale i tak są ładniejsze niż większość sukienek z salonu za 3 tyś, wszystkie na jedno kopyto

Gość gość
A mnie się podobają wyłącznie suknie na kole, ewentualnie z kilkuwarstwowym dołem. Nie znoszę tych z prostym, lejącym się dołem, włażącym między nogi . Wyglądają jak koszula nocna.

Gość gość
w sumie mi tez sie nie podobaja te z kolem albo takie bezy ale coz bralam slub na poczatku lat 90 i tez taka mialam :o

Gość gość
A jakie to ma znaczenie? Kto potem rozpamiętuje czyiś ślub? Po tygodniu nikt już o tym nie mysli, a sama bohaterka takiej imprezy po latach raczej czuje niesmak na myśl o oglądaniu zdjęć ślubnych nie z powodu sukni tylko biorąc pod uwagę wybór męża który okazuje się pomyłką. Ja nawet nie pamiętam czy moja kieca była z kołem i chyba mam to w d***e. Te wszystkie kiece to jest jedna cholera