Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukazała się komuś z was Maryja kiedyś?

Polecane posty

Gość gość

To niesamowite i niewiarygodne wręcz, ale jest tutaj ktoś taki? Chce zamienić kilka słów...

Gość gość
No opowiedz nam nawet jeśli to zmyślone.

mi sie ukazała to było tak idę se a tu wychodzi fajna dziewczyna mówię hej mała jak na ciebie wołają - maryja

Gość gość
Szukam osoby która miała coś podobnego albo która jest w relacji bliskiej z Bogiem i Maryją.

Gość gość
Rok temu ukazała mi się Maryja w obrazie z bardzo błękitnymi oczami, jest taki wizerunek w Internecie. Nie chcę kłamać, ale to było chyba 15 sierpnia w dniu Jej święta. Nie wiem co to mogło oznaczać i dlaczego spotkał mnie taki zaszczyt, ponieważ nie jestem wzorem cnót.... Chciałam się tym podzielić.

Gość gość
Jak to ukazała?

Gość gość
Mnie się ukazała Maryśka, ale już jej nie palę:D

Gość gość
Jak zaszłam w ciążę, to zwróciłam się do Matki Boskiej, żeby była opiekunką mojego macierzyństwa. Nawet mam Jej obrazek w swoim pokoju. W ciąży, jak mama pomagała mi sprzątać i powiedziała mi, że mam się nie ruszać bo widzi w szybie dziwne odbicie. Przerażona spytałam o co chodzi? Powiedziała, że jak stoję w tej pozycji to w szybie odbija się coś na kształt Matki Boskiej Karmiącej. Dziwne, ale prawdziwe.

Gość gość
Widziałam wyraźnie piękna twarz i błękitne piękne oczy w obrazie. Trwało to kilka sekund. Jest taki wizerunek w Internecie, tak samo ukazała mi się wtedy Matka Boska.

Gość gość
Naprawdę dobrze że ktoś może to oglądać.

Gość gość
Fascynujące

Gość gość
Uważam że na to nie zasługiwałam i nie zasługuje, bo jestem daleka od wzoru.

Gość gość
Może masz się zmienic

Gość gość
No wlasnie, może zmień się?

Gość gość
A może tylko mówić ludziom co widziałaś? do kościoła nie zaszkodzi się przejść, jeśli nie bywasz.

Mi sie kiedys Snila Maryja.Powaznie.Na poczatku jej nie rozpoznalem ale w koncu obracajac sie powiedziala "Jestem wszedzie tam gdzie mnie potrzebuja" i zamienila sie w figurke Maryi i dopiero po tym poznalem ja ze to Ona :) Mialem tez takie sny ze z papieżem np siedzialem na jednym balkonie :) z Janem Pawlem :)

Gość gość
Nie bywam w kościele właśnie

Gość gość
Nie zaczęłaś po tym? Nie upieraj się tak. Nigdy ale to nigdy nie warto być zbyt upartym, uwierz.

Gość gość
Mi też się parę razy śnił kościół ołtarz z bliska, ale tam wtedy naprawdę ukazala mi się Matka Boska. To był normalny jasny dzień. Lato. Nie dowierzałam że to miało miejsce i mało komu o tym mówiłam, ale dziś o tym sobie przypomniałam i postanowiłam o tym napisać, zwłaszcza że jutro jest Jej święto.

Gość Default
Tak, mi się ukazała, było to w nocy gdy się obudziłem, spojrzałem w okno i wtedy Maryja się zbliżała w takich trzech pulsacyjnych *****ch. To trwało ze trzy sekundy. Miała biało niebieskie szaty, koronę na głowie na tle nieba gwieździstego. Miała zamazaną twarz niestety.

Gość gość
W tamtym czasie miałam kryzys wiary, mianowicie wiary w prawdziwość kościoła katolickiego i wiary katolickiej. W Boga wierzę od zawsze, ale zwątpiłam w religie. Dużo czytalam w tamtym okresie,a filozofia i nauka były dla mnie wyższością nad słusznością i wiarą w dogmaty i prawdy katolicyzmu... Może o to chodziło......

Gość gość
mi tez sie ukazala na obrazie prawdziwa twarz zywa piekna

Gość gość
W obrazie i na obrazie? CO o tym myślisz? Jak się z tym czujesz? Widzisz jakieś przesłanie? To napewno niesie za sobą głęboki sens. Czy chodzisz do kosciola?Ja byłam że tak to ujmę w plenerze, ale wizerunek przedstawiał Maryję jakby w obrazie...

Gość Default
Ja miałem coś w rodzaju wizji, pojawiła się i znikła. To było w nocy obudziłem się i spojrzawszy w okno uświadomiłem sobie że już nie śpię i wtedy to nadeszła. To było związane z moim nawróceniem. Byłem w trudnej sytuacji życiowej tak, że prosiłem Boga o pomoc. Od tamtej pory moja wiara zamieniła się w przekonanie. Dostałem jeszcze kilka innych znaków, których nie potrafie opisać. Do kościoła chodzę i chodziłem od dzieciństwa prawie zawsze.

Gość gość
Tak ukazl mi sie obraz Matki Boskiej plynacy po niebie . Bylo to gdy mialem 7 lat.Pamietam to wydarzenie dokladnie a mam juz 71 lat.

Gość gość
Niesamowite

Gość Wrozbella
Juz dwa razy, raz pojawiła mi się i powiedziałae umre, pokazywała mi prawe oko na sobie, było wydłubane i czarne, ja się tym odziwo nie przyjęłam, za drugim razem "przyleciała do mnie w towarzystwie flag, była radosna, na pierwszym miejscu widniała flaga Polski , w potem jakiej kraje "sojuszników"

Gość Wrozbella
Dodam jeszcze, że moje prawe oko od tej pory szwankuje i lewe się pogarsza tez

Gość Wrozbella
Kilka razy Bóg, ale najlepszy był sen kiedy patrzyłam na Niego z Ziemi i powiedziałam do Niego "Panie jeszcze nie", po czym zabrał mnie na chwilę do Nieba, jak wrscalam stamtąd czułam jak moja dusza wraca do ciała, może faktycznie tam byłam? Ale to było podczas snu,