Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

łańcuszek pancerka,pasuje dla kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny,dostałam na okrągłe urodziny kase od mamy,za część chce kupic sobie na pamiątkę srebrny łańcuszek wzór pancerka.Upatrzyłam już sobie długosc 50 cm i szer 5mm,to jest b trwały splot i b mi sie podoba,nie jestem filigranową kobietka,wiec chciałabym cos trwałego i właśnie grubszego. U jubilera gdzie mierzyłam kobitka powiedziała,jak założyłam ze pasuje do mnie i kobiety tez nosza ten wzór,jak nie jest b gruby. Tylko przewaznie widze taki splot u facetów.Dziewczyny,czy ma któras taki łancuszek,prosze Was doradzcie mi.

Gość gość
Mój mąż dostał w prezencie taki łańcuszek,tylko dosyc gruby,tez mi sie ten wzór podoba,jakby był troche cienszy to bym od niego pożyczała.

Gość gość
Bardziej dla zbuntowanej nastolaty niż to kobiety, ale gdyby to z czymś połączyć odpowiednio z czymś eleganckim to kto wie może i by sie udało uniknąć efektu dresiarstwa najgorszego kalibru

Gość gość
nie słuchaj,drobna,węższa pancerka jest super i jest uniwersalna,złota to troche kiepsko wygląda ale srebra ładnie.Moja kosmetyczka własnie nosi i chyba go nie zdejmuje,bo zawsze ma go na sobie.Dziewczyna a raczej kobieta z klasa i gustem i wygląda na niej super,bez żadnej zawieszki. Dresiara nawet w pieknej kolii bedzie i tak wygląda jak dresiara,a kolia na dresiarza jak kolia dla dresiary.Wszystko zalezy co sie nosi i do czego. Pancerka w zaleznosci od budowy pasuje do kobiety jak i do mężczyzny.

Gość gość
Mnie delikatna pancerka lepiej sie u kobiety podoba,niz u faceta. Ale taka zgrabna a nie jakas gruba kieta. W facet w lancuszku bleee.

Gość gość
To są najlepsze i najtrwalsze łańcuszki. Wyglądają bardzo ładnie, klasycznie. Tez chce sobie taki kupić, ale w kraju gdzie mieszkam złoto jest bardzo drogie i ogólnie biżuteria.

Gość gość
Nie jestem pewna czy mi się to podoba, ale każdy nosi co chce

Gość gość
Dziewczyno jezeli Tobie sie podoba to kupuj. Ja dostałam pancerke na urodziny od przyjaciółek,bo wiedziały ze mi sie strasznie podoba. A ta co napisala ze pasuje tylko do dresiar,no coz nie wiem w jakim prymitywnym towarzystwie sie obracasz,ze pancerke tylko z tym kojarzysz. Autorko przeczytaj artykul na str www.srebrnabizuteria.pl - tytul art czy pancerka jest modna . Po przeczytaniu zaraz polecisz i ja kupisz. I okazuje sie ze wlasnie do kobiet w srednim wieku rownież pasuje. Tez uwazam ze kobieta w pancerce wyglada duzo lepiej niz facet. Chociaz u mnie w pracy facet ma pancerke z krzyzykiem i wyglada ok. Jasniutkie chyba rodowane srebro ,nie taki ordynarny,super wyglada u niego. Takze autorko,bedziesz miala super prezent i pamiatke bo to najtrwalszy splot.

Gość gość
Mój mąż nosi pancerke, myślę że dla kobiety też pasuje, jak najbardziej. Ważne żeby się Tobie podobało, nie patrz co powiedzą inni.

Gość gość
Pomyliłam strony nie srebrnabizuteria , tylko " bizuteriazesrebra.pl" czy pancerka jest modna. Przeczytaj autorko i rozwiej swoje wątpliwosci.

Gość gość
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi,szczegolnie tej osobie co podpowiedziala stronke,przeczytalam ten artykuł i faktycznie decyzja o kupnie tym bardziej podjeta. Rozeslalam zdjecia tej ktorą mierzylam u jubilera, kolezanki sie dziwia ze w ogole sie zastanawialam,bo wyglada super. Dzieki.

Ja noszę, tylko cieńszą i krótszą 42 cm, bo jestem raczej szczupła i niska ;D Jeszcze w tym sklepie masz duży wybór pancerek https://brylant.net/bizuteria-lancuszki Moim zdaniem to jest splot uniwersalny. Poza tym zawsze możesz na nim zawiesić jeszcze zawieszkę jak będziesz kiedyś chciała.

Gość gość
a tak sobie myślę na temat prezentu dla dziewczyny co myślicie o takim pomyśle żeby zafundować jej kursy stylizacji paznokci widziałem fajny w https://www.new-nails.com/