Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam adam

Czego szukają Kobiety na SYMPATII

Polecane posty

Gość adam adam

Tak się zastanawiam czego kobiety szukają na sympatii Same niemowy zapatrzone w lustro a pozostałe to sam nie wiem

Gość gość
Ja szukalam miłości ale sami idioci klamcy zonaci alkoholicy itd byłam tam ze 3 miesiące i dałam sobie spokój

Gość gość
Milosci, przyjazni a nie tylko sexu!

Gość gośćadam adam
Nie jestem idiotą - tak mi się wydaję :-) nigdy nie kłamię ale z tego co zauważyłem kobiety takich nie biorą pod uwagę. Alkoholu nie piję - jedynie lubię likier czyli trunek dla kobiet .

Gość gość
A czego ty tam szukasz?

Gość gość
Jak to czego szukają? Kasy. Jakiegoś kasiastego, którego uda się upolować. A faceci z kolei szukają seksu. Cała prawda o takich portalach.

Gość gość
Przeważnie wytatuowanego debila ponad 180 wzrostu, a potem będą pisać, że "wszyscy faceci to dranie i żaden nie jest uczciwy, każdemu chodzi tylko o seks".

Gość gość
To skoro macie takie portale za szambo a tamtejsze kobiety za nic nie warte doopodajki, to po kija tam wchodzicie i się nimi interesujecie? Gdzie tu logika.

Gość gość
Nie szukam seksu ale i tak żadna kobieta nie uwierzy. szukam miłości :-) na tysiąc kobiet poznałem tylko dwie z jedną koresponduję a drugiej pomagam i się przyjaźnie. Reszta to lalki Barbie od 35 lat do 45 lat

Gość gość
Wchodzą tam, bo nie tylko kobiety na sympatii takie są, tylko wszystkie kobiety.

Gość gość
gość dziś Poznałeś tam 1000 kobiet? niezły wynik zaliczyłeś. A nie lepiej poznawać normalnie, bezpośrednio tak jak to ludzie robili przez długie stulecia. W sumie czego się spodziewacie i oczekujecie w tym wirtualnym świecie, gdzie lansują się tylko rybie dziubki, albo bananowcy.

Gość gość
Mężczyzn o wyglądzie MODELA

Gość adam adam
Poznałem tzn. około 1000 kobiet oglądało mój profil może z 20 - 30 kobiet odpisało co najmniej jeden raz a reszta to nie mowy który nawet dzień dobry nie potrafią powiedzieć. i Tylko 2 są naprawdę fajne babki :-)

Gość gość
adam adam dziś A no to zmienia postać rzeczy, bo aż ciężko mi było sobie wyobrazić ile czasu musiałbyś spędzić na poznawaniu takiej ilości kobiet :) Dobrze, że chociaż trafiły Ci się te 2 do rzeczy, a te pozostałe 998 to potraktuj analogicznie jakby to było w świecie realnym. Też mijasz ich setki, a słowa ze sobą nie zamieniacie. :)

Gość gość
Fajna definicja znajomości xD - osoba, która zajrzała na mój profil... No to jestem chyba celebrytką, kilka dni i już 400 osób weszło na mój profil :D