Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcin66

Jesteś "singlem" ? chcesz to zmienić ? Witaj w klubie ;)

Polecane posty

Cześć Słuchajcie , wpadłem na pewien pomysł Od kilku dni wchodzę na forum kafeterii Szczególnie w sobotę zauważyłem wiele komentarzy singli/samotnych osób jak zwał tak zwał ;). Ale co ważne po wypowiedziach widzę mądre ogarnięte osoby którym kiedyś się związek nie ułożył czy są zajęte pracą itd. /z jakiś powodów są same .. a chciałby by ten fakt zmienić. W życiu trzeba próbować nie bać się i w miarę możliwości ułatwiać je :) naprawdę tyle na tym forum jest samotnych i z pewnością fajnych ludzi... Wykorzystajmy forum kafeterii ! Jeśli chciałabyś /chciałbyś (podobnie jak ja) spotkać tą symboliczną drugą połówkę .. NAPISZ COŚ O SOBIE , gdzie orientacyjnie mieszkasz ile masz lat :) co porabiasz w życiu itd i ZOSTAW KONTAKT np. email..:) to nic nie kosztuje.. 5 minut waszego życia. Zadbajmy aby temat nie zniknął w tłumie jak tysiące komentarzy. Wypowiedz się poniżej co o tym sądzisz :) Na forach są Ci sami ludzie których mijamy w sklepie /na ulicy . Powodzenia ! Kto jest Za ? :)

Może ..ja pierwszy ! :) W skrócie : Mam 28 lat ,190cm nie będę pisał przystojny .. bo to kwestia gustu :) i bardzooo słabo brzmi w ustach faceta .. :) mieszkam w okolicach Tłuszcza pod Warszawą (województwo mazowieckie) W ostatnim czasie dość dużo pracuję , ciągle ci sami ludzi i cóż od roku tzw „singiel „.Życie :( W wolnym czasie sport -biegi i basen :) Kogo chciałbym poznać ? hmm pisząc ogólnikami .. pozytywną mądrą „dobrą” dziewczynę z ambicjami :) (22-30 l) , potrafiącą rozwiązywać problemy a nie je tworzyć :) o wyglądzie zewnętrznym nie będę pisał gdyż chyba każdy człowiek chce poznać atrakcyjną osobę -ale nie to jest najważniejsze ;) czy jakaś urocza osoba znajduje się na tym forum z okolic ?/mazowieckie ? i chce popisać w wolnej chwili ? :) marcin191812@onet.pl

Gość gość
Fajny pomysł i też się przyłączę. Mam nadzieję, że nieco dojrzalsi też mogą? ;-) Mieszkam w Mławie (woj. mazowieckie), mam 45 lat, jestem szczupła i niewysoka. Jestem stanu wolnego. Jeśli jest tu jakiś pan z moich okolic, w wieku niech będzie 40-50 no i oczywiście również stanu wolnego, to zapraszam do popisania :-) leila2017@gazeta.pl

Gość gość
I co skończyło sie ?

Gość gość
Jestem za :) poznałam męża w sieci w zasadzie na forum . super gdy jest możliwość rozpocząć znajomość przez rozmowę, a nie tylko budować związek na wyglądzie… jak to w 99% szczególnie młodzi ludzie robią

Gość gość
To ilu was jest . Przedstawcie sie . Imię ,miejscowość i wiek .

Gość Natalia2828
gdzie takich facetów spotkać Marcinie ;) gdybym nie miała męża .. :)

Gość ujk
Dnia 19.08.2017 o 02:28, Gość Natalia2828 napisał:

gdzie takich facetów spotkać Marcinie ;) 

Wszędzie. Z pewnością mijasz codziennie przynajmniej kilku. Może nawet takich znasz, tylko nie jesteś nimi zainteresowana, bo nie są przystojniakami.

Gość Lela Ale

Ale powinni być przystojni 😅