Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pobudki w nocy

Polecane posty

Gość gość

Do mam ktorych dzieci budza sie bez powodu w nocy ;-) Kiedy zaczely przesypiac Wam cale noce? Synek ma 7miesiecy i do tej pory budzi sie czesto. Wierci sie lub placze. Od 4 miesiaca jesc juz nie chce w nocy, pic tez nie, nawet ze mna spac nie chce. Temperatura itp wszystko sprawdzone. Chyba taki niespokojny nocny typ. Kiedy sie to u Was zmienilo?

Gość gość
Dołączam do pytania, bo moje dziecko ma prawie 2 lata i nadal budzi się co 3, co 2 godz, albo i częściej, do tego jeszcze pije mleko w nocy.

Gość gość
Mój ma siedem miesięcy i budzi się na mleko czasem raz czasem dwa. Też nie wiem jak go oduczyc bo w dzień jestem nie do życia. A jak się wybije że snu to potem nie mogę zasnąć. Był okres że się nie budził i teraz znów :( A dostaje więcej mleka i to zagęszczonego kaszka

Gość gość
Moja córka ma 3 i pół roku i dopiero teraz zaczyna przesypiac całe noce.

Gość gość
Moja ma niespelna 2latka i to samo co u autorki .

Gość gość
Mamy 2- latkow, w jakich łóżkach śpią Wasze dzieci?

Gość gość
Mój tak miał do ponad 3 lat. Teraz ma 6 i przesypia, ale muszę z nim siedzieć dopóki nie usnie.

Gość gość
Moj ma 2 latka i przesypia noce od prawie roku, z wyjatkami na czas kiedy choruje lub ida mu zabki. Od poczatku mielismy bardzo ustabilizowany plan wieczorem, ale wielka poprawa nastapila kiedy zamienilismy zwykle lozeczko na turystyczne. Synek duzo sie w nocy wierci i czasami uderzal glowka lub raczkami o lozeczko i przez to sie budzil. Moze warto sprobowac. Teraz spi w lozeczku turystycznym ale na dobrym materacu. Mysle, ze bedzie w nim spal tak dlugo jak sie da. (2,5 roku moze 3).

Gość gość
My mielismy turystyczne od samego poczatku, zaczela przesypiac cale noce jak.miala 5-6 mc ( a ja myslalam ze mi cycki pekna) Corka budzila sie co chwila i nie dala sie uspac, gdy tylko odkladalam ja do lozeczka to placz! Pierwsze te kilka mc byly masakryczne, spalam z nia na klatce! Az pewnego slonecznego dnia , przyjechala ciocia, ulozyla dziecko na brzuchu i... spala jak aniolek, poczatkowo budzila sie jeszcze po cyca, raz w nocy.