Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość turysta

Niemieckie kobiety sa najpiekniejsze

Polecane posty

Gość gość turysta

Niemieckie kobiety nie maja sobie równych . Sa po prostu piękne .

Gość gość
Te ładne w Niemczech to nie są Niemki .Niemki słyną z brzydoty i złego gustu. Tak samo jest w Anglii czy Irlandii,im bardziej na zachód to kobiety są brzydsze a na wschód coraz ładniejsze.Na zachodzie jak widzisz ładną dziewczynę to możesz być pewien,że to albo Polka albo Rosjanka.

Gość gość
Co ty mi tu pierdulisz . Polki w garsonkach i z goździkiem na piersi . To ma być kobieta . Polki sa najbrzydsze na świecie i zero seksu . Prostytutki polskie to tylko czekają na kasę . Najlepiej z********a i idź do polki . W jednej ręce trzymaj 200 zł a w drugiej spermę gotowa .

Gość gość
Stare polki nie przekazały młodym polkom wiedzy kulinarnej . ( jedyny specjał to zupa pomidorowa ) Za to nauczyły młode polki jak karać mężów postem seksualnym ,będzie skomlał jak pies to się oduczy pić pijaczyna . Nie ma czegos takiego na zachodzie . A w Niemczech jesli samotnemu facetowi chce sie bzykać to idzie do koleżanki , kuzynki lub sąsiadki mówi jej i ona godzi sie albo mówi przyjdź jutro . A w Polsce za takie pytanie można wyjść od sąsiadki z tasakiem w plecach.

Gość Marzenagość
Przesadzasz , ja cały czas wypatruje przez okno na takiego śmiałka i co , i nic ? Sama musze sobie czochrać bobra .

Gość gość
Niepotrzebnie pisałem rzeczywista rzeczywistość . To byla retortka . Wiadomo śnieg jest biały . A węgiel czarny .

Gość gość
Zadzwpń do mnie nie czekaj