Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLONDAMA

Farbowanie na swój naturalny kolor (zdesperowana)

Polecane posty

Gość BLONDAMA

Hejka to ja dziewczyna z jaskrawo żółtymi włosami :( Niektórzy mogą kojarzyć z wcześniejszego postu xD Nie mam sily do tej żółtaczki na glowie chyba pomaluję na kolor zbliżony do naturalnego i nigdy w życiu nie będę miała ani jasnego blondu ani kurkumy w rękach :,) I mam pare pytań związanych z domową koloryzacją otóż czemu na niektórych opakowaniach farb pisze średni blond a babka na opakowaniu ma bardzo jasny blond albo na jednym miała jakies brązowe!!! Mam mętlik w glowie i niewiem który kupic -,- Znalazłam tez opakowania z kolorami bardzo podobnymi do mojego!!! Ale co jesli ten średni blond to inny kolor niż mi sie wydaje bo jak wpisuje w necie to znajduje różne odcienie zbliżone do niektóre zbliżone do naturalnego . Tylko nie piszcie żebym poszła do fryzjera bo musialabym wydać ze 200-300 zl a mnie nie stać ;-;

Gość kotek_mamrotek
Nie patrz na opakowania, ale poproś w sklepie o paletę do danej farby. Każdy producent może mieć delikatnie różne nazewnictwo dla podobnych odcieni. Wybór jest tak duży, że na pewno coś dobierzesz :)

Gość gość
Na rozjaśnione włosy dekoloryzator nie podziała!

Gość gość
Mega naturalne kolory i duży wybór w palecie ma cameleo omega, może poszukaj czegoś u nich, na pewno coś znajdziesz, powodzenia!