Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka bierze lek HALDOL czy to oznacza że jest chora psychicznie ?

Polecane posty

Gość gość

gdy u niej bylam szukala pyralginy na bol glowy i wapna , bylysmy po wycieczce rowerowej i widzialam hydroksyzyne i wpadl mi w oko HALDOL, nic nie mwoilam ale w domu sprawdzilam w necie i to lek na psychozy i schizofrenie :O

Gość gość
tak, to silny lek, mojej mamy kolezanka brała po tym jak jej odbiło po śmierci córki

Gość gość
ludzie to są świnie, wszędzie wsadzą ten swój brudny ryj i plotek narobią

Gość gość
Może bierze może nie jej. Aha to mam rozumieć że jak dziewczyna ma jakieś problemy to już przyjaciółkami nie będziecie. No tak ten ostracyzm.... A jakbyś Ty zachorowała? Robi komus krzywdę jest złym człowiekiem ta koleżanka. Czy tylko że względu na to że ma zaburzenia należy ją wyeliminować z kręgu znajomych?

Gość gość
a co cię to obchodzi żyj i daj żyć innym może jest chora a może miała depresję a może to nie jej leki ja tez trzymam leki których już nie biorę z lenistwa

Gość gość
a myslalam już ze HALItomin :D

Gość gość
A moze zachorowała przez takich c*******h ludzi jak ty którzy wtykają nochal w cudze zycie i opisują je w necie?co Ciebie to obchodzi?nawet jesli jest chora nie znaczy ze jest wariatką...mnóstwo ludzi ma depresje schizofrenie nerwice itd

Gość gość
Brawo gość nademna niektórzy są ograniczeni tyle. A prawdziwi psychopaci chodzą wokół nas nawet nie wiesz. Ale wielka sprawa bo koleżanka ma problem i się leczy ma świadomość i działa by było lepiej. Żeby się karma nie odwróciła.