Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POWIEDZMY SOBIE SZCZERZE O FACETACH I KOBIETACH

Polecane posty

Gość gość

Powiedzmy sobie jasno: Kobiety sa z facetami dla KASY Faceci sa z kobietami dla SEKSU i czym szybciej to pojmiecie tym lepiej dla was, bo bedzie mniej rozczarowan Jestes biednym facetem? Nie licz na kobiete... Jestes majetnym facetem? Kobieta sie znajdzie, ale nie mysl ze leci na ciebie, leci na twoja kase bo gdybys byl biedny to by cie olala mimo ze wewnetrznie z charakteru z przekonan z wartosci ktore wyznajesz z zachowania bylbys takim samym facetem tyle ze biednym... bo to wszystko sie nie liczy, kasa musi byc na pierwszym miejscu, potem dopiero kobieta moze wybierac z dwoch majetnych facetow tego ktory jej bardziej pasuje, ktory jej sie bardziej podoba itp ale kasa zawsze jest na pierwszym miejscu. Biedna kobieta jednak znajdzie faceta i przypadkow takich jest wiele, a dlaczego? No bo nie wazne czy biedna czy nie, wazne ze ma ciipke i mozna ja bzykac... pogodzcie sie z tym ze jest jak jest albo wcale nie wchodzcie w zwiazki bo nic z tego nie wyjdzie, bo bedzie to dla was tylko bol i rozczarowanie

Gość gość
Wypraszam sobie. Ja nie chcę tylko seksu.

Gość gość
ale kto mowi te TYLKO ? inne rzeczy tez sa wazne ale seks dla facetow jest na pierwszym miejscu tak jak dla bab kasa

Gość gość
Dla mnie nie jest.

Gość gość
taka jest natura kobiet ze leca na kase, trzeba sie z tym pogodzic albo byc samemu

Gość gość
baby leca tylko na kase

Gość gość
Ja nie mam dużo kasy i na mnie lecą i tak.

Gość gość
Ten kto twierdzi, ze kobiety lecą na kasę, z reguły nie ma ani kasy ani powodzenia u kobiet. Taka prawda :-)

Gość gość
no bo wlasnie faceci ktorzy nie maja kasy nie maja powodzenia, a dlaczego? bo nie maja kasy... a kobiety leca na kase, jak jej nie ma to i powodzenia nie ma

Gość gość
Na bezrobotnego na garnuszku u mamusi nikt nie poleci to o oczywiste.

Gość gość
Taki szczególik- mamy XXI wiek. Po co kobiety mają lecieć na kasę, skoro czesto dziś same niemało zarabiają?

Gość gość
Mam swoja, spadaj z takimi tekstami:P

Gość gość
22:35 - kobiety dziś nie lubią płaczących i użalających się nad sobą ,,ciotek,,. Facet ma być zaradnym zyciowo partnerem, a kasa to taka rzecz, że dziś się ją ma a jutro nie. Życie.

Gość gość
Co do facetow to sie zgodze, ale co do kasy to nie bardzo.Ja zawsze bede ja miala:P

Gość gość
to tak wszystkie to kórwy materialistki p1erdolone

Gość gość
i dupodaje

Gość gość
22:46 i 22:50 - nie każda jest jak wasze matki :-)

Gość gość
Oni tak tłumaczą brak powodzenia. Nie jestem chirurgiem plastycznym z milionami i dlatego nie mam dziewczyny. Większość z was siedzi na garnuszku mamusi i czeka na ciepły obiadek ;) Tylko frajerka przygarnie leniwego pasożyta.

Gość gość
A dlaczego frajerka? Nie kazdy facet moze byc chirurgiem i miec miliony, a jak kobieta ma to jest frajerka:D ?dziwny masz tok rozumowania:D