Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie

Polecane posty

Gość gość

Jeśli facet jest dla mnie gentelmemem, pisze,organizuje czas by się spotkać nawet na chwile, patrzy w oczy, pojawia się przypadkowy dotyk.. Ale nie robi nic ( zraniłam go) Kiedyś wyznał swoje uczucia, ja nie mogłam ich w tej syt odwzajemnić..ale stało się inaczej. Jest mi bliski.. Mijają lata ( 4) i nadal trzyma mnie to uczucie Z jego str wciąż są te same sygnały co przedtem Czy możliwe jest to że on wciąż to czuje? Chce z nim porozmawiać ale nie mam pewności Wszystkie sygnały wskazują na zainteresowanie ale nie robi nic w tym kierunku by porozmawiać (Myślę że powód jest powyżej.) Jak to widzicie , całkiem obiektywnie

Gość gość
On już nie zrobi kolejnego kroku a powód znasz. Jak możesz w ogóle oczekiwać od niego rozmowy jeśli go wcześniej odrzuciłaś i nie odwzajemniłaś jego uczuć? Tak, on może nadal coś do ciebie czuć. Zależy ci na nim?

Gość gość
19.46 Zależy. Chce z nim porozmawiać ale nie wiem od czego zacząć. Mamy dobre relacje ale nie rozmawialiśmy nigdy o tym co między nami było..

Gość gość
Zwyczajnie się boję odrzucenia .. które jest możliwe. Jeśli powie że jest za późno, że chciałby żeby zostało tak jak jest? Nie wiem jak zareaguje .. Mimo wszystko chce zaryzykować tylko nie wiem jak zacząć taka rozmowę, jakieś rady? Chętnie wysłucham :(

Gość gość
Będę wdzięczna jeśli w temacie wypowie się mężczyzna.