Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HIM kiedy za jaką robote się weźmiesz ty śmierdzący nierobie ??

Polecane posty

Gość gość

z dwiema lewymi rękami do roboty. Wypiąć sie to umiałaś i teraz doić 500+ na dwójkę bękartów, ale do roboty to nie łaska co ?

Gość gość
no kiedy ? dalej siedzisz na dóópie w domu i żerujesz na socjalu i alimentach na bękarty !

Ja również pracuje do końca września- dopóki sie nie ucze. :) I być może we wrześniu wybieram sie do Katowic.:classic_cool:

Tak masz racje to były głupoty. :D🖐️ Widze, że coś zrozumiałeś.:classic_cool: Czyli w razie czego moge sie odezwać? :D Nie zgwałcisz mnie przecież w centrum miasta.:classic_cool:

nie mam już tamtego maila, usunęłam..:) Podaj swojego może kiedyś dam znać.:classic_cool:

A ja tu wchodze jeszcze rzadziej...:classic_cool: Z parenaście dni nawet nie zaglądałam, w tym tygodniu coś mnie naszło...:classic_cool:

Ona ma taką barwe głosu, zresztą dla mnie przyjemną dla ucha.:) To nie było dziecko.:) Pracuje gdzieś tymczasowo od dłuższego czasu. Miałam ostatnio troche nieporozumień i chyba ktoś zostanie przeze mnie zwolniony. ;)

Nie boisz sie że przekaże nr muunowi a on wstawi go do jakiś ogloszeń? ;)

W sprawach uczuciowych lepiej niż swietnie.;) co do pracy to to nie wina mojego charakteru-mogła zachowywac sie normalnie i nie zadzierać. :) A Muun na pewno bedzie patrzył na to czy jest karalne...:D Ps jej nr już tu był. Ps2. na razie nie pada i raczej nie bedzie a jakby co mają dużą altanke...;) To ide🖐️

Gość Anulka niezalogowana
Nie z kims, tylko z mym chlopakiem Moonem, moim mezczyzna, umawiamy sie niedlugo na rimming spotkanie :). To z nim cale dnie rozmawiam :).