Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sztywny Daniel

panią która lubi sex przez internet poznam.

Polecane posty

Gość sztywny Daniel

wspólna zabawa przy kamerce lub wymiana zdjęć

Gość gość
Czesc sztywny Daniel jak.mnie zachecisz tu to ok marta 28

Gość gość
martuniu ja tez chetny jestem mmm juz mi staje na mysl o tobie

Gość gość
Oj to.musial bys sie tu postarac Marta

ja swoja ganiałem kiedys na golasa po pokoju. dobrze uciekała - az jej cycki skakały. wkoncu ja dopadłem, przyparłem do sciany. na poczatku sie wyrywala ale jak jej wepchalem (niby nie chciała ale c*pka była mokra) to juz przestała sie wymigiwac. jak jej wciskałem fiuta tylko otworzyla buzie z rozkoszy a miesnia sie rozluzniły - usidliłem ją. wpychałem jej az doszła pod wpływem wpychania k****a, sciskania cycek i namietnych pocałunków z jezorem. Pytam jej "juz doszłas?" ona ze tak... a ja jej "to teraz za kare wypinaj tyłek bo ja jeszcze nie miałem". nie musiałem juz jej do niczego zmuszac, grzecznie sie wypieła a ja ja beznamietnie w*****ałem. cycuchy bujały sie jak fale na morzu. spust oczywiscie do srodka jednak troche z niej wyciekło na dywan. a ja do niej "zobacz jak na swintuszyłas, same kłopoty z toba, wieczorem znowu dostaniesz wycisk". historia prawdziwa. mam filmiki na których posówam swoja dive. chetne kobiety do kontaktu zapraszam na sky pe: blueweb.blueweb . tak popisac o seksie, a moze cos wiecej...

Gość gość
Marto Lubisz miec pieszczona szyje i uszy?...jezykiem, jego czubkiem, tak namietnie oczywiscie...Usta i jezyk pieszcza szyje ale rece zostaja wolne...hmmm zgrabnym ruchem warto by bylo rozpiac stanik zeby uwolnic Twoje piekne piersi...ups czy ja dobrze widze, masz nabrzmiale sutki? Trzeba zejsc nizej i objac je delikatnie ustami i ssac jezykiem, zbieram piersi dlonmi zblizajac je do siebie i zachlannie pieszcze calymi ustami drazniac sutki goracym i wilgotnym jezykiem...zdecydowanym ruchem schodze nizej i caluje brzuch czubkiem jezyka zmierzajac do pepka, wyginasz sie w luk i widze malijace sie na Twojej twarzy podniecenie...nie jestem autorem ale mze chcesz mnie poznac blizej?

Gość gość
Jak.narazie.mozemy tu popisac ile.masz.lat jak wygladasz co.bys chcial.ze.mna zrobic.marta

Gość gość
mam 29 lat, mam prawie 190 cm wzrostu, blondyn, z wygladu raczej nie straszę;) co bym chciał zrobić hmmm..patrze Ci w oczy, rozkladasz nogi..podwijam Ci spodniczke do gory i zaczynam jezykiem piescic wewnetrzna strone ud od kolan niespiesznie ide do gory, wlaczajac usta, dochodze do majtek i zaczynam Cie masowac przez nie, po chwili gdy czuje jak jestes mokra przesuwam je na bok i...dalej?

Gość gość
Az mam.wilgotno.

Gość gość
Zatapiam jezyk w Tobie, slysze Twoje glebokie westchnienie...wkladasz mi palce we wlosy i przez zeby kazesz zebym nie przestawal, lize Ci zachlannie cipke, twarz mam cala mokra ale nie przestaje i pieszcze Cie jezykiem, jedna reka sciskajac piers, schodze nizej i lize Ci pupe w cipke wkladajac jeden palec namietnie Cie nim pieprzac...Rozkladam Ci nogi na bok i mocnym pchnieciem wchodze w Ciebie po same jaja, krzyczysz z bolu zmieszanego z podnieceniem i chwytasz mnie za posladki proszac zebym Cie pieprzyl...zaczynam mocno i jednostajnie acz z doza delikatnosci zebys mogla poczuc pozadanie, pieprze Cie tak przez chwile po czym odracam na brzuch podkladajac pod biodra poduszke, wchodze od tylu i na wspartych rekach gleboko Cie posuwam, schylam sie nizej, a Ty odwracasz do mnie glowe aby w wyuzdany sposob nasze jezyki splotly sie w namietnym pocalunku...

Gość gość
Marta(albo jakaś inna dziewczyna/pani) - napisz na mojego @ i tam rozwiniemy temat, ok? twa_mark@o2.pl

Gość gość
Marto ja autor powyższej fantazji nie napisałem posta powyżej;)

Gość gość
Tylko nie tak mocno mnie wykorzystaj bo mam bardzo ciasna cipke jesscze Marta

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji