Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego sie nie odzywa? Wystraszyl sie?

Polecane posty

Gość gość
Nadal nic. Zero odzewu

Gość gość
daj spokoj podjaralas sie jakims Ukraincem.. malo naszych bardziej zdecydowanych?

Gość gość
Gosc dzis 16:32. Do tej pory krecilam tylko z naszymi. Bylam traktowana zle. Nie wazne to dla mnie czy ukrainiec. Po prostu byl fajny chlopak

Gość gość
Na moje oko - choć oczywiście mogę się mylić jak każdy- on juz sie raczej nie odezwie sądząc po jego zachowaniu jakie opisujesz, więc ja bym na Twoim miejscu go sobie odpuściła i juz na to specjalnie nie czekała. A na pocieszenie polecam film "kobiety pragną bardziej"- akurat miedzy innymi jest tam o tym czekaniu czy zadzwoni czy nie ;)

Gość gość
A i na przyszłość pozwól się bardziej pozdobywać facetowi ;) A może akurat nie bylas w jego typie, albo też nie chce teraz mieć dziewczyny, albo juz ma dziewczynę? trudno, tak bywa

Gość gość
moze podzialam impuls ze chcial Cie poderwac, moze sprawdzal jak dziala na Polski. a potem sie wycofal kiedy zorientowal sie ze chcesz tego spotkania. jesli by sie zdecydowal pojsc z Toba na te kawe to i tak nie masz gwarancji ze dalej cos by z tego bylo. wydaje mi sie ze on od pocztaku nie byl zainteresowany niczy powazniejszych, ot taki sprawdzian dla niego jak wypada w oczach jakiejs dziewczyny.

Gość gość
Dziekuje wam bardzo kochani za odpowiedzi i za pomoc. Potrzebowalam oceny jak wyglada sytuacja okiem osob trzecich. Czytalam gdzies fajny artykul i autorka opowiadala w nim o tym jak babcia mowila jej, ze jak facet chce to kobiete na krancu swiata znajdzie. Autorka nie sluchala tego i zawsze dzwonila, pisala, okazywala zainteresiwanie i przyznala pozniej, ze wychodzila na tym zle. Dopiero kiedy okazywala "umiarkowane" zainteresowanie to zaczelo sie cos fajnego w jej zyciu dziac. Wiec moze cos w tym jest. Koles juz sie chyba faktycznie nie odezwie.

Gość gość
No to postanowione. Usunelam jego numer

Gość gość
I dobrze ze usunelas dopoki nie znasz na pamiec ;)

Gość gość
I w tym masz 100 % racji, jak facetowi zależy to choćby skały pekały i nie wiem co sie dzialo, on sie i tak odezwie

Gość gość
Ech. No smutno byc taka olana no ale co zrobic

Gość gość
Nie ma się czym dołować, jednemu facetowi podpasujesz ,a innemu nie. Poza tym może akurat miał dziewczynę albo nie miał ochoty na związek

Gość gość
Matko jarasz się nieznajomym z autobusu.. Wyluzuj kobieto.

Gość gość
mysle,ze jakby mial dziewczyne to by nie prosil mnie o numer i by nie dzwonil nastenego dnia i jeszcze nastepnego. Tak mi sie wydaje..