Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podwójna matka chrzestna

komunia 2018

Polecane posty

Gość podwójna matka chrzestna

wiem że temat troszkę nie na czasie ;-) Jestem chrzestna dwóch chłopców obaj w przyszłym roku przystąpią do pierwszej komunii ale już teraz zastanawiam się nad prezentami co im kupić? czy lepiej dac kase ile pieniędzy powinno znaleźć się w kopercie?

Gość gość
A wiesz liedy maja te komunie? Mialam podobna sytuacje i pech chcial ze wypadla na te sama niedziele maja.

Gość gość
No właśnie to mój dodatkowy stres ponieważ jeden Chrześniak ok 140 km a drugi 70km ... W innych kierunkach już schizuje ;-)

Gość madila
Teraz już się na dobre zaczęło komunijne szaleństwo. Ja właśnie mocno dyskutuję z mężem na temat prezentu dla jego chrześnicy. On uważa, że najlepiej dać kasę, ja uważam, że lepiej kupić jej jakiś fajny zegarek, tak żeby dziecko miało pamiątkę. Poza tym to by był jej taki pierwszy dorosły zegarek. Jedynie co mnie zastanawia, to jaki ten zegarek kupić, czy ze wskazówkami, czy z wyświetlaczem. Trochę czytałam o tym na stronie http://www.toysboard.pl/zegarek-dla-dziecka-wskazowkowy-czy-elektroniczny/, ale jeszcze się waham. A co wy o tym myślicie? Co kupujecie na komunię? Tylko proszę nie piszcie, że quada, bo dla mnie to zdecydowana przesada.

Gość gość
wymiankę ps4 na pro strzel w ME jak my

Gość Bartek

Zapraszam na serwis chrzcinyikomunie.pl tam jest ciekawy wybór lokali