Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się odmłodzić?

Polecane posty

Gość gość

Mam 37 lat, 2 lata temu urodziłam synka i strasznie się posypałam po tej ciąży. Zaczęłam ćwiczyć, ale cellulit jak jest tak i był , brzuch zrobił się ładniejszy, przybyło mi zmarszczek od niewyspania. Stosuje peeling, maseczkę , krem i serum. Chodzę na mikrodermabrazje bo mam cerę mieszana,. Co zrobić by wyglądać trochę młodziej. Ubieram się tzw sportowa elegancja

Gość gość
Zmienić dietę na bogatszą w warzywa, tłuszcze i białko a mniej cukru. Ćwiczyć siłowo - więcej mięśni to jędrniejsze cialo i lepsza postawa. Spróbować gimnastyki twarzy. Włączyć do pielęgnacji kwasy i/albo lekkie retinoidy. No i się wysypiać, bo braku snu nic nie zrekompensuje.

Gość gość
Mam to samo. Teraz kupilam blender i pije codziennie koktail z warzyw , moze mi to cos da. Na twarz stosuje olej arganowy, bardzo mi pomogl na postarzala cere

Gość gość
Czasu nie oszukasz

Gość gość
Kolor włosów mezoterapia plus dieta i sport

Gość gość
Ja mam 33 lata i w sumie ciaza ( rodzilam w tym roku drugie dziecko) podzialala na mnie na plus. Oczywiscie cialo pozostawia wiele do zyczenia ( bardzo urosly mi piersi i niestety spitkaly sie z grawitacja i zostal mi nadmiar skory na brzuchu, teszta ciala ok, bo jestem w miare szczupla), ale przestalam ladowac w siebie kosmetyki, juz w ciazy mnie odrzucilo, po kremach do twarzy mialam plamy, nie znosilam detergentow i zostalo mi to do tej pory. Teraz nadal kremow nie uzywam, balsam bardzo rzadko, maluje tylko rzesy, twarz myj***abydreamem i w zasadzie sie wysypiam i wygladam ok.

Gość gość
Dziewczyny, kremy w takiej sytuacji niewiele pomogą, bo zmiany trzeba zacząć od środka... Ja swoją przemianę po ciąży zaczęłam przede wszystkim od zmiany diety, dużo warzyw, owoców. Robię sobie koktajle warzywne i naprawdę widzę w swoim wyglądzie ogromną poprawę. Zażyczyłam sobie od męża na urodziny dobry blender (wybrał firmy ronic, ma bardzo dużą moc, więc można do niego wrzucić absolutnie wszystko) i teraz codziennie rano zaczynam dzień od zdrowego koktajlu. Tego nie zastąpią żadne tabletki ani kremy, uwierzcie...

Gość gość
Zastanawiałaś się nad kwasem hialuronowym? Taki zabieg trochę kosztuje, ale efekt jest praktycznie zagwarantowany. Jedyna kwestia to ile takie wypełnienie się u ciebie utrzyma. Ja miałam zrobione kwasem http://www.techderm.pl i jak na razie trzyma,ale jak wiadomo różnie to bywa, nie do każdej skóry nadaje się każdy zabieg. Najlepiej by było jakbyś poszła do lekarza medycyny estetycznej na konsultację.

Gość gość
Ja bym nie ryzykowała tak od razu z zabiegami. Teraz na rynku dostępne są na prawdę dobre kremy przeciwzmarszczkowe. Ja jako pierwszy krem wybrałam Perle Bleue Visage Care Moisturise

Gość gość
ja mam 36 lat i prawie 70 kilo wagi na 168 cm wzrostu, dużo, przez tryb życia, ciągłe siedzenie , mało ruchu, do twego słodycze. Jeszcze w wieku 30 lat po ciąży ważyłam 50 kilo, każdy mi dawał 20 lat, pamiętam jak poznałam żonę kolegi z klasy i jak ona się strasznie dziwiła że jestem w wieku jej męża. Teraz niestety wyglądam na swoj wiek z racji tuszy, powoli przymierzam się do diety pudełkowej bo niestety nie mam czasu na przygotowywanie dieteycznych posiłków.

Gość gość
Ja mam 30 lat a wyglądam na 20 Nie pale i zdrowo się odzywiam. Nie stosuje tysiąca kremów tylko olejki eko Dodam że nie mam ani jednej zmarszczki Moja koleżanka ma tyle co ja i wyglada o wiele gorzej odemnie Geny paniusiu geny

Gość gość
13:34 ciąży urojonej ? Hehe

Gość gość
dlaczego ciąży urojonej? po ciąży ważyłam 50 kilo, a przed 58,

Gość gość
Teraz bedzisz miala coraz wiecej czasu dla siebie, na sen itd. To pomaga

Gość gość
ja prowadzę zdrowy tryb życia, biegam ćwiczę i dodatkowo, jak przeszkadzają mi moje zmarszczki, to wybieram sie na lifting twarzy to kliniki https://mediartclinic.pl/ moja buzia jest wyraźnie napięta i gladka, a mój mąż mnie nie poznał :)

Gość gość
dzięki kuracji z Perle Bleue Visage Care Moisturise czuję, że moja skóra znacznie odmłodniała. Dawno nie czułam się ze sobą tak dobrze

Gość gość
WYPAD żałosne spamerskie KUUUVRWY! :O