Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę wybrać moje dzieci czy nowy związek

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem....sama nie wiem...mam 2 dzieci, 6 i 9 lat. Jestem od 3 miesięcy w najszczęśliwszym związku na świecie.jest tylko jeden problem - moje dzieci. Partner zaproponował mi albo on albo moje dziec Chce być z nim.

Gość gość
No to wybieraj, sama wiesz najlepiej co zrobisz.

Gość gość
w czym problem? szukasz usprawiedliwienia? bo decyzję widać już podjęłaś

Gość gość
Ok , Twoje życie Twój wybór ale wiedz że jeśli ktoś nie potrafi pokochać dzieci (nie ważne jakich ) to taki człowiek jest złym człowiekiem i w przyszłości nie będzie również dobry dla Ciebie . Za krótko się znacie , myślę że to nie miłość a zwykłe zauroczenie które i Tobie i jemu z czasem minie a wtedy może być już za późno na odzyskanie serc dzieci. Przemyśl dobrze swoją decyzję zanim zostawisz nikomu nie winne SWOJE dzieci i pójdziesz za głosem ...hmmm głosem dolnej części ciała ..

Gość gość
Oddaj dzieci do adopcji. Wszędzie będzie im lepiej niż z taką "matka" która nie umie żyć bez bolca w zadzie.

Gość gość
Jeśli musisz wybierać.. to współczuję...glupoty.Ja bym się minuty nie musiała zastanawiać. Ktoś kto niby mnie kocha..pod warunkami? Co to za miłość? Aleś Ty durna dziewczyno...

Gość gość
Partnera zawsze można zmienić, ale dzieci nigdy!

Gość gość
Myśl główką albo ci/pą

Gość gość
Jedna mała płotka i mnóstwo pelikanów:) prowo rzecz jasna.

Gość gość
prowo czy nie prowo , ważne że większość wypowiedzi jest moralnie pozytywna , to dobrze świadczy o osobach tu piszących , gorzej zaś o osobie wymyślającej takie prowokacje bo skoro taki pomysł wpadł jej do głowy to znaczy że jest złą osobą .

Gość gośćhnnn
Znam w realu taka 'mame' .... Co rusz nowy gach w domu w glowie pustka..ru..ja ja nsa wszystkue sposoby a ona po pierwszej takiej randce planuje cala przyszlosc...nie mowie ze spotyka sie z kilkoma w tym samym czasie jakby to ona wybierala hahahaha nie pracuje ale juz niedlugo ..maja jej zabrac benefity