Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam prawo zwiazac sie z kumplem mojego ex?

Polecane posty

Gość gość

totalnie sie w nim zaduzylam i wiem ze on we mnie tez.Ja nie mialabym nic przeciwko ale on chyba sie obawia tym bardziej ze moj ex to jego tzn 'brat' ktorego nie mial.Chyba jedynue co mi pozostaje to czekac na jego ******ie bede naciskac,niech sam zdecyduje.

Gość gość
Ma ktos podobne doswiadczenie i mogl by opisac jak to sie skonczylo?

Gość gość
W życiu nic takiego mi sie nie zdarzyło.

Gość gość
Jest taka niepisana zasada jak ktoś ma klasę, że nie "bierze" się dziewczyny po kumplu tym bardziej skoro oni są /byli w takiej zazylosci. Nie wypada.

Gość gość
Wiem wlasnie znam ta zasade :( ale z drugiej strony moze to milosc na cale zycie?jestem po 30stce i tak sobie mysle ze moze ta zasada dotyczy mlodych osob a nie dojrzalych ludzi.Nie wiem co robic.

Gość gość
Hmm... Jeżeli to czysta prawdziwa miłość i wam nie przeszkadza to że Jego brat widział twoja czipcze... Na miejscu tamtego kolegi miałabym opory.

Gość gość
Ile była z exem i jaki czas temu się rozstaliscie? Rozstaliscie się w zgodzie? Bo to wszystko ma wpływ na to czy ex zaakceptuje nowy związek kumpla ze swoją była. No i będziesz miała stały kontakt z ex będąc dziewczyną kumpla.

Gość gość
4 lata,z ex rozstalismy sie pol roku temu,obydwoje zdecydowalismy ze cos sie wypalilo i czas to zakonczyc,zostalismy znajomymi,kiedys mi powiedzial jak bylismy jeszcze razem ze jak chce go zdradzic to moge z kazdym tylko mam nie ruszac jego kumpli bo tego nigdy nie wybaczy.

Gość gość
To teraz decyzja należy do kumpla. Może niech pogadać z ex ze się Tobą zauriczuc i czy ex nie miałby nic przeciwko temu aby do Ciebie "podbijać".

Gość gość
Tak mu powiem zeby pogadal to chyba najlepsze rozwiazanie.Gorzej by bylo gdyby sie po jakims czasie dowiedzial ze za jego plecami sie spotykalismy.