Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Modne drzwi wewnętrzne ?

Polecane posty

Gość gość

Hej! Szykuje się remont i szukam jakiś ładnych, przeszklonych drzwi wewnętrznych. Przeglądałam katalogi, ale może macie jakąś firmę, którą można polecić :)

Gość KingaaaA13456
Moja siostra zamawiała drzwi przez allegro. Drzwi "na żywo" prezentują się dużo lepiej niż na zdjęciach. Nie płaciła dużo, dostała rabat, a wysyłka była dość szybko zrealizowana. Zależy o jakie przeszklenia Ci chodzi. Czy szyba ma być przez całość czy niekoniecznie? Ciekawe modele widziałam na allegro tego użytkownika http://allegro.pl/tanie-drzwi-wewnetrzne-forte-wiele-kolorow-okazja-i6923809950.html :) Ładny kolor i naprawdę ciekawa cena. Mam nadzieję, że udało mi się pomóc :)

Po remoncie? Drzwi już wybrane? Jaki masz budżet? Jeśli wybrałeś to na co się zdecydowałaś?

Gość Krzyszotf

polecam drzwi z gerdy, sa komfortowe i bezpieczne z izolacją termiczną i akustyczną.  Mielismy kilka drzwi w mieszkaniu, jednak te zostaną chyba na długo

Gość Patryk

Potwierdzam, drzwi z Gerdy sa bardzo bezpieczne i solidne. Warto zainwestować z tej firmy, jesli szukacie porządnych drzwi.

Gość Stasiek

Jak wychodzi cenowo jesli chodzi o Gerdę?

Gość Filip

Ceny nie są jakieś kosmiczne, jesli juz jakies drzwi są droższe, to warto wydać, bo są naprawdę bardzo porządne. 

Gość Eryk

Nawet jesli jakies drzwi są droższe to naprawdę warto zainwestoawc, Gerda produkuje bardzo porządne i dźwiękoszczelne drzwi.

Gość Grze siek R

U mnie montowali właśnie wczoraj, obsługa miła, drzwi wyglądają idealnie, nie żałuję, że wybrałem tą firmę 🙂

Gość Daniel

Z Gerdy mam zamek antywłamaniowy, w bloku było kilka włamań , zamek jest bardzo dobry, łatwo się otwiera i wkłada klucz, w porpzednim mielismy straszne problemy.

Gość Bartosz

my czesto , mielismy wlamania w piwnicy , raz ukradli synu rower, podjelismy z żoną decyzję, że kupimy specjalną kłódkę antywłamaniową. W Gerdzie maja duży wybór polecam

Gość Oskar

To prawda duży wybór i dobre ceny, tez polecam Gerdę

Gość Monika

Ja zamówiłam jakieś pół roku temu drzwi z Gerdy z montażem, obsługa bardzo miła, wykonali pracę szybko, jednocześnie dokładnie. Zdecydowanie polecam 🙂

Gość gość

Ja też z Gerdy drzwi zamówiłam z montazem, szybko to zrobili, nie żaluje ze wybralam tą wlasnie firme. 

Gość Iga

Z montażem najlepiej, nie trzeba się martwić o założenie itp. też zamówiłam z montażem i z Gerdy. Drzwi solidne, mam już pół roku , jeszcze nie zniszczone i mam nadzieję, że będą cały czas jak nowe 🙂