Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sagat

Dolina Trzech Stawów Lotnisko Muchowiec Katowice

Polecane posty

Gość Sagat

Koncert zespołu Scooter, Katowice - 90' Festival 2017. Muzyka lat 90-tych. Na festiwalu wystąpiły gwiazdy muzyki lat 90-tych grających muzykę z gatunku Eurodance, Rave i Techno. Na scenie wystąpili: Scooter, Fun Factory, Real McCoy, Jam & Plavka (z Jam&Spoon), Gary B from Maxx, Da Hool aka DJ Hooligan, DJ Quicksilver, Jamrose i inni. x Wideo z festivalu w Katowicach https://www.youtube.com/watch?v=Dq7aTImRwJE x Miłego oglądania

Gość gość
byłem na całym koncercie i bardzo dobrze się bawiłem .Pierwszy raz byłem w Katowicach a to miejsce na tym lotnisku Muchowiec jest idealne na takie plenerowe koncerty .Pozdrawiam fanów Scootera i Fun Factory !!! ps. świetne nagranie z koncertu

Gość MilkaLaura
W dolinie trzech stawów to często są imprezy organizowane ładna duża polana na tym lotnisku :) Byłam tam na disco polo :)

Gość Sabcija
Lata 90 te to moje dzieciństwo i wszystkie zespoły muzyczne które wystąpiły na scenie na Muchowcu w dolinie trzech stawów znam i mam wielki sentyment ,do dzisiaj lubie sobie posłuchać takiej muzyki z dawnych lat. W Katowicach na festivalu byłam w 2016 roku teraz w tym roku i mam nadzieję że w 2018 roku też będę.

Gość gość
Dolina trzech stawów przy lotnisku to jest najlepsze miejsce w Katowicach na piknik i czasem z rodziną tam piknikujemy :) Spokój i dużo zieleni na wypoczynek to najlepsze miejsce w Katowicach. :)

Gość gość
Katowice to jest stolica muzyki Techno w Polsce :) Techno tak ogólnie - stolica muzyki klubowej. Scooter od dawien dawna gra koncerty w Katowicach. Może ktoś z Katowic się orientuje czy są tego typu koncerty w Katowickim Spodku z taką lub podobną muzyką?

Gość gość
To był lepszy występ Scootera niż w 2016 roku bo ich koncert trwał 1,5 godziny a w programie była tylko 1 godzina :) https://www.youtube.com/watch?v=Dq7aTImRwJE Dali dobry energiczny koncert co widać w drugiej części filmu

Gość gość
To prawda Katowice to stolica Techno w Polsce. Ja pamietam jeszcze stare czasy chorzowskiej Piramidy, najslynniejszej dyskoteki w Pl. W latach 90-tych zeby tam wejsc oprocz biletu musialem jeszcze "drugi bilet" kupic bo bylem niepelnoletni. Pamietam pierwszy koncert Scooter w Polsce, to byl jak dobrze pamietam 1998 rok a koncert byl w Zabrzu. To byl obled co sie tam dzialo.. Fajnie, ze moglem to wszystko przezyc. Imprezowalem w wielu miastach Europy I USA ale z najwiekszym rozzewnieniem wspominam moje poczatki na Slasku gdzie poznalem wielu weteranow melanzu. To troche jak ze skokami Malysza I walkami Goloty - jak sie ich na zywo widzialo w ich prime time, to juz nigdy zaden skoczek ani zaden boxer nie zrobi na mnie tak wielkiego wrazenia..

Gość osiu
zazdroszczę ja byłem tylko raz na koncercie Scootera ale chciałbym się wybrać na koncert gdzie przez załą noc grałby tylko Scooter ciekawe czy są takie całonocne imprezy tylko ze Scooterem

Gość gość
Hej czy znany już jest program 90' Festival 2018? Z raok chce jechać na ten festival :P

Gość kargol
program na 90 Festival 2018 pewnie poznamy dopiero w 2018 roku :) dopiero co tegoroczna impreza się skończyła ;)

Gość gość
Super impreza,do zobaczenia w 2018 roku na festivalu 90 :)

Gość Hi res
Znacie trasę jak dojechać do Muchowca do tej Doliny Trzech Stawów z Wrocławia którędy się kierować? Tak pytam z ciekawości może sie przydać w przyszłości. Pozdrawiam

Gość gość
mapa dojazdu do Muchowiec w Katowicach sprawdzisz trasę na google mapy ,wpisz sobie Wrocław Katowice Lotnisko Muchowiec Dolina Trzech Stawów

Gość gość
Nawigacja GPS ci pomoże ale uważaj bo i czasem nawigacja może wyprowadzić w pole ;) Ogólnie łatwy jest dojazd z Wrocławia do Katowic autostradą prawie cały czas prosto tylko zaraz za Wrocławiem i tuż przed Katowicami kilka zakrętów. Pozdro fanów Scootera!!!

Gość Baasik
Byłem ze znajomymi na festivalu muzyki lat 90 i jak na tak piknikową imprezę to było całkiem spoko.Koncerty im później było tym lepsze. :) Z chęcią powrócę w 2018 r do Katowic. Z północy Polski jest trochę kilometrów ale warto.

Gość gość
Super !! W tym roku nie dałem rady ale jak Scooter będzie w 2018 roku w Katowicach to kupuję bilety i jadę na festiwal !!

Gość Bysior
Byłem na tym koncercie było ok, ale wolałbym aby w przyszłości Scooter zagrał koncert w Katowickim Spodku albo na stadionie w Katowicach. :)

Gość Anuśka M
Dolina Trzech Stawów to na Śląsku najlepsze miejsce na koncerty i w ogóle na tego rodzaju imprezy pod gołym niebem albo pod chmurka jak kto woli. :) Już kilka razy byłam na imprezie na Muchowcu i tam jest bardzo fajnie dużo miejsca i zieleni.

Gość Bieniek
Dzięki za link może znajdę siebie bo byłem na tym festivalu. :) :)

Gość gość
oooo jaaaa działo się na festiwalu, pozytywna energia

Gość gość
Super koncert :)